Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai potrivite cadouri pentru copilul tău, în tolba lui Moș Crăciun de la Nicoro

05 decembrie 2016, , Vizualizări: ...
Nicoro Toys

Se spune că Moș Nicolae iubește foarte mult copiii și își dorește să le aducă cele mai frumoase daruri. Pentru aceasta, Moșul strânge în tolba ta, tot anul, o grămadă de jucării minunate pentru fetițe și băieți de toate vârstele.

Pentru că am fost curioși să vedem ce a strâns Moș Nicolae pentru seara de 5 spre 6 decembrie, ne-am uitat în tolba sa doldora, care abia poate fi ridicată de jos.  Ce credeți că am găsit noi acolo?

Ei bine, în sacul moșului am găsit un ursuleț pufos, simpatic și foarte isteț care vorbește, cântă, spune povești, știe matematică și chiar limbi străine. Pe minunatul ursuleț îl cheamă Kooma și se pricepe și la jocurile puzzle! Tot în sac, mai sunt frumoasele păpuși Lisa care vorbesc și care sunt în patru variante: Doctorița, Zâna, Iubitoarea de animale și Turista. Accesoriile lor sunt absolut superbe și pot fi schimbate între ele. Iar unele pot fi purtate chiar și de fetițele cochete.

 

Nicoro Toys  Nicoro Toys

 

 

Dar nu ne-am oprit aici. Am cotrobăit în continuare în desaga plină a moșului și am găsit setul de tras la țintă, Pigeon Shoot. I se mai spune și Dizzy Pigeon și este un joc captivant pentru băieții de toate vârstele, și nu numai pentru ei.

Pentru fetițele în ton cu moda, moșul s-a gândit să le aducă din Japonia pe celebrele Shibajuku, îmbrăcate și accesorizate după moda Harajuku.

 

Nicoronamika

Moșul nu i-a uitat nici pe băiețeii cărora le plac fantomele așa că a strâns în tolba sa două jocuri electronice – Monster Shoot și Monster Fright. Zombi și fantome apar de peste tot și sunt foarte rapizi. Apar de peste tot, sunt înfricoșători și trebuie împușcați foarte repede.

 

Nicoro Toys

Pentru fetițele creative și pline de imaginație, moșul are două surprise absolut încântătoare: Pom Pom și Deco Frenzy. Cu ajutorul acestora, fetițele își pot personaliza toate obiectele preferate: bijuterii, rame foto, coperți de caiete și de cărți, perii de periat părul sau huse de telefon. Fetițele pot crea obiecte unice pe care, mai apoi, să le dea cadou celor dragi. Nu-i așa că sunt adorabile aceste seturi?

Nicoro Toys  Nicoro Toys

 

Mai căutăm prin sacul moșului și găsim Cra-z-art, aceste minunate seturi de desenat 3D, ce pot fi cadouri special atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Pentru copiii care își doresc să cânte și să se înregistreze cântând, moșul a găsit cel mai potrivit cadou – Microfonul magic sau Selfie Mic.

Nicoro Toys

Este foarte ușor de folosit și copiii îți pot realiza propriile videoclipuri pe care să le trimită apoi prietenilor prin telefon, sau prin share pe facebook sau Instagram.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu