Cea mai mare roată din România va fi inaugurată la MIRAMAGICA, noul parc de distracții din Herăstrău - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai mare roată din România va fi inaugurată la MIRAMAGICA, noul parc de distracții din Herăstrău

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cea mai mare roată din România va fi inaugurată la MIRAMAGICA, noul parc de distracții din Herăstrău

Cel mai nou parc de distracții din România, MIRAMAGICA, va fi inaugurat la sfârșitul lunii august, în incinta parcului Herăstrău, și va include cea mai mare roată de distracții din România, supranumită Roata Bucureștiului.

Conceptul MIRAMAGICA a fost creat și implementat de o echipă de renumiți designeri internaționali. Aceștia și-au pus amprenta asupra unor parcuri de divertisment din Marea Britanie, Spania și Italia.

La MIRAMAGICA, copiii și cei mari se vor putea bucura de cele mai inovatoare atracții de diverstisment în aer liber. În topul acestora se află Roata Bucureștiului, cu diametrul de 25 m, cea mai înaltă din România, fiind completată de alte șapte jocuri și elemente de atracție pentru întreaga familie, printre care turnul Spark, caruselul Tornado, mașinuțe tamponabile, bărcuțe și trenuleț.

De la sfârșitul lunii august și până la sosirea iernii, copiii se vor putea bucura de atracții în fiecare zi a săptămânii, iar în weekend-uri vor avea parte de evenimente tematice și multe surprize.

MIRAMAGICA este situat la intrarea în parcul Herăstrău, dinspre Șoseaua Nordului (numărul 7-9), într-un loc de tradiție pentru tot ce înseamnă voie bună în aer liber.

Dezvoltatorul parcului MIRAMAGICA este Britta Trading, companie cu capital 100% românesc, cunoscută ca pionier în domeniul de entertainment indoor pentru copii, atât în București (exemplu: Zorky’s Park – Afi Palace Cotroceni, unde se află primul roller-coaster instalat într-un centru comercial din Europa de Est), precum și în țară.

 

Britta Trading este recunoscută la nivel național pentru siguranța spațiilor de joacă, a mixului perfect de jocuri pentru întreaga familie și a calității serviciilor oferite.

Data articol: 03/08/2015