Animatori petrecere. Cadoul perfect de ziua copilului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Animatori petrecere. Cadoul perfect de ziua copilului

Sfatulparintilor » Preșcolari » Activități » Animatori petrecere. Cadoul perfect de ziua copilului
animatori petrecere - advertorial ringier - cake-1571747_1280

Superman sau Batman, Prințesa Sofia sau Albă ca Zăpadă. Care copil nu și-ar dori să-și întâlnească la petrecerea sa personajele preferate din poveșți sau pe cele din desenele animate? Oferă-i celui mic un dar deosebit cu ajutorul Divertix. Închiriază-i animatori pentru petrecere!

Cel mai frumos cadou pe care i l-ai putea face fiului sau fiicei tale, nepoților sau finilor este o petrecere ca-n basme, cu personaje de legendă care să anime atmosfera. Câteva ore în care copiii să se simtă ei înșiși parte dintr-o poveste frumoasă pe care să nu o uite niciodată. Poți face asta cu ajutorul unor animatori pentru petreceri copii.

Îi găsești ușor. Divertix îți pune la dispoziție o gamă variată de personaje pe care să le închiriezi pentru o oră, două sau trei și care să aducă distracția celor mici la cote maxime. Toți acești animatori petreceri copii sunt artiști profesioniști, unii sunt actori, alții sunt muzicieni. Cu toții iubesc copiii și știu cum să îi facă să se simtă bine, fie că ei sunt protagoniștii petrecerii, fie că sunt doar invitați la party. Animatorii și mascotele intră ușor în pielea personajelor și aduc rapid zâmbetul pe chipul copiilor.

În portofoliul Divertix vei găsi o mulțime de personaje. Poți opta pentru Superman, Peter-Pan, Batman, Tinkerbell, Scooby-Doo, Ariel, Prințesa Sofia, Spiderman, Taz, Silvester, personaje din Star Wars, Căpitanul America și mulți alții. Poți alege și mascote, precum Mickey și Minnie Mouse, dar și un clovn.

Fie că alegi animatori, fie că alegi mascote, ai șansa să îi închiriezi la prețuri foarte bune, la pachet cu alte servicii. Opțiunile pentru petrecere sunt și ele numeroase. Știm cu toții că cei mici adoră baloanele de săpun. Atunci când alegi pachetul, Divertix poate adăuga și acest moment vesel în program. De asemenea, echipele de animatori sunt mereu gata pentru picturi pe față, atât de îndrăgite de copii. Și, totodată, vor modela baloane și le vor transforma în fel și fel de obiecte cu care copiii să plece acasă în semn de amintire.

Cabina fotografică va fi una dintre atracțiile petreceii. Copiii se vor înghesui la fotografii care să le amintească peste ani de vârstă această minunată și de bucuria unei petreceri ca-n poveșți.

Dulciuri gustoase îi așteaptă pe copii la candy bar. Micuții vor savura deserturi irezistibile, pregătite special pentru ei.

Te-ai convins că pentru o petrecere perfectă ai nevoie de animatori și de mascote? Găsești echipe Divertix în aproape toată țara. Pentru a-ți fi mai ușor să le identifici, iată-le în ordine alfabetică: Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgoviște, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Zalău.

Intră pe site-ul animatori-mascote.ro, analizează atent oferta de animatori petreceri copii și alege ceea ce crezi că i-ar face cea mai mare plăcere copilului tău. Sună apoi la unul dintre numerele 0771057221 și 0771057225 și rezervă o echipa de animatori. Garantat Divertix îți oferă varianta ideală de distracție atunci când vine vorba despre petreceri copii.

Data articol: 20/05/2020