4 masuri de siguranta cu privire la utilizarea centrului de activitati - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 masuri de siguranta cu privire la utilizarea centrului de activitati

Sfatulparintilor » Preșcolari » Activități » 4 masuri de siguranta cu privire la utilizarea centrului de activitati
centru activitati copii

Stiai ca poti contribui la dezvoltarea copilului tau inca din primii ani de viata? Pentru a putea antrena simturile bebelusului si pentru a-i putea dezvolta creativitatea si imaginatia, specialistii au conceput centrul de activitati pentru bebelusi.

Cu toate ca acest produs este extrem de apreciat de parinti si medici din intreaga lume, pentru a fi sigura ca bebelusul utilizeaza centrul de activitati in mod corect este necesar sa respecti anumite indicatii. Astfel, in continuare, iti vom prezenta cateva masuri de siguranta de care este recomandat sa tii cont.

 

 

Manualul de instructiuni

O prima greseala pe care unii parinti o comit este montarea produsului recent cumparat fara a consulta manualul de instructiuni. Desi majoritatea modelelor de centre de activitati se monteaza usor, este indicat sa citesti manualul de instructiuni si sa verifici pasii care trebuie urmati. O data ce produsul a fost montat apasa si verifica daca l-ai fixat in mod corespunzator si este stabil.

 

 

Varsta copilului

Trebuie sa iei in considerare si varsta copilului atunci cand doresti sa apelezi la un centru de activitati. Astfel, inainte de a achizitiona un anumit model, este indicat sa verifici daca corespunde varstei bebelusului. In acest sens ne referim atat la pozitia acestuia in centrul de activitati, cat si la jucariile atasate. Trebuie sa stii ca pe piata exista o serie de jucarii diferite, fiecare fiind conceput pentru o anumita categorie de varsta. Asadar, unele centre de activitati pot dispune de oglinzi, jucarii zornaitoare, jucarii de dentitie, inele colorate, jucarii din plus etc.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/05/2015