ATENTIE! Urmeaza 02.02.2022. Este aceasta cea mai fericita zi din an? Se deschide portalul energiilor feminine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ATENTIE! Urmeaza 02.02.2022. Este aceasta cea mai fericita zi din an? Se deschide portalul energiilor feminine!

Sfatulparintilor » Numerologie » ATENTIE! Urmeaza 02.02.2022. Este aceasta cea mai fericita zi din an? Se deschide portalul energiilor feminine!
portalul 02.02.2022

Urmeaza data de 02.02.2022, adica a doua zi din a doua luna a unui an in care regasim nu mai putin de 3 de 2. Sa fie aceasta una dintre cele mai norocoase din an, asa cum spun numerologii.

Norocosul numar 2

Data de 2 februarie 2022 are, cum spuneam, o multime de cifre 2. Potrivit numerologilor, 2 este n numar puternic. El simbolizeaza legatura unu-la-unu cu o persoana, dar si celebra opozitie de forte Yin si Yang.  De asemenea, combinatia din aceasta data cuprinde si numarul maestru 22, care simbolizeaza munca in scopul realizarii unui tel.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Aparitia cifrei 2, respectiv a numarului 22, este considerate un semn. Un semn de bun augur care fie te duce cu gandul ca trebuie sa faci echipa cu cineva pentru a obtine un rezultat. Fie trebuie sa dublezi capacitatea de efort pentru a reusi ceea ce ti-ai propus.

Citeste si: Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

02.02 – Semnificatii numerologice

Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc. Aceasta energie a fost cu noi intr-un mod destul de virulent din anul 2020 incoace.

Energia lunii februarie este aliniata strans cu dezvoltarea personala si cu patrunderea adanc in suflet pentru a gasi raspunsurile la intrebarile importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaste pe tine insuti la nivel mai profund.

02.02.2022 – Portalul energiilor feminine

Numararul 2 este asociat cu energiile feminine, iar cu prilejul acestei date magice se activeaza energia divina feminina pe care fiecare dintre noi o are in ADN. Poate ca simti niste valuri ciudate de sentimente si emotii care te patrund si care te indeamna sa actionezi. Sau, poate, dimpotriva, poti simti “un gol” care te indreapta spre odihna si relaxare. Pot aparea in mintea ta toate episoadele in care nu te-ai iubit sufficient de mult si in care nu ai reusit sa setezi limite clare astfel incat ceilalti sa nu iti invadeze spatiul si timpul.

Aceasta aparitie a Energiei si Puterii Divine Feminine este un indiciu ca este momentul sa te cunosti mai bine, sa iti vezi frumusetea, iubirea, compasiunea care sunt conectate la Sursa si care te fac co-creator al realitatii tale. Respira adanc si deschide-ti inima! Acesta este un miracol al vindecarii. Divinul Feminin este ancorat in noi si Iubirea Divina circula prin noi. Multe miracole vor urma!

02.02.2022 – semnificatii din Tarot

In Arcana Majora din Tarot sunt fix 22 de carti. Nebunul este fie prima carte (zero) fie ultima (22) si ea reprezinta nevoia, cerinta, dar si credinta. Este pasul inainte cu credinta ca Divinitatea iti va pava drumul.

De asemenea 22 (2+2) are vibratia 4. Adica numarul Imparatului din Tarot. Imparatul este simbolul puterii, al viziunii clare, al energiei autoritatii.

Surse: californiapsychics.com, romper.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 29/01/2022