Cum sa stimulezi vorbirea copilului cu ajutorul jucariilor istete

26 noiembrie 2017, , Vizualizări: 451
catelusul vorbitor1

Copiii au ritmul lor de dezvoltare. Unii vor vorbi mai devreme, altii vor vorbi mai tarziu. Parintii au un rol foarte important in stimularea si dezvoltarea vorbirii si a vocabularului copilului.

Specialistii recomanda sa le vorbesti copiilor, sa le pui muzica si chiar sa le citesti povesti, inca de cand sunt in burtica, iar acest ritual ar trebui sa se intensifice dupa nastere.

 

Ce pot invata copiii cu ajutorul jucariilor istete

Copiii invata foarte mult jucandu-se, de aceea, jucariile istete ar trebui sa fie nelipsite dintr-o casa cu copii mici. Cu ajutorul parintilor si al jucariilor istete, copiii pot invata notiuni precum: inauntru, in afara, in fata, in spatele, pe, sub, langa, peste, plin, gol, marimi, culori, forme, numere, litere etc. De asemenea, copiii isi vor dezvolta coordonarea mana-ochi, vor intelege legatura cauza-efect si isi vor dezvolta abilitatile de socializare non-verbala si verbala.

 

catelusul vorbitor2

 

 

Catelusul Vorbitor cu continut educativ pe Etape de dezvoltare

Catelusul Vorbitor este un prieten moale, dragastos care raspunde la atingerea bebelusului cu fraze dragute si cantece ritmate. Dotat cu tehnologia Etape de dezvoltare, se poate schimba continutul de invatat pe masura ce bebelusul creste. Invatarea nu se opreste niciodata, Catelusul Vorbitor raspunde la atingerea bebelusului cu fraze dragute si cantece de intonat dinamice despre partile corpului, sentimente si multe altele.

Apasati inima pentru a vedea cum se lumineaza si clipeste odata cu muzica.

Deoarece fiecare bebelus se dezvolta in ritmul sau, tehnologia Etape de dezvoltare ofera posibilitatea de a selecta etapa de dezvoltare cea mai potrivita pentru copil.

Nivelul 1 Explorare (varsta recomandata 6 luni+): Explorarea de catre bebelus cu manutele este rasplatita cu sunete haioase, cu primele cuvinte si cu cantecele.

Nivelul 2 Incurajare (varsta recomandata 12 luni+): Acest nivel incurajeaza bebelusul sa numere, sa gaseasca culorile si sa identifice parti ale corpului.

Nivelul 3 Imaginatie (varsta recomandata 18 luni+): Catelusul „prinde viata” cu cantece de fredonat, sunete si fraze care incurajeaza bebelusul sa joace roluri, sa-si imagineze si sa-si impartaseasca prietenia prin imbratisari.

catelusul vorbitor3

Caracteristici:

Peste 50 de cantece de intonat, melodii si fraze

Labele, burtica, urechile si inima care se aprind raspund la atingerea bebelusului

Prezinta partile corpului, cifrele, culorile si multe altele

Include tehnologia Etape de dezvoltare (invatarea se schimba pe masura ce bebelusul creste cu 3 niveluri de joc)

Ajuta la dezvoltarea capacitatilor senzoriale si motorii fine

Necesita 3 baterii AA

Varsta recomandata: 6 luni+

Inaltime: 25 cm

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu