Horoscop chinezesc Anul Tigrului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Tigrului - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc Anul Tigrului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Tigrului

Horoscop chinezesc Anul Tigrului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tiger-2719614_1920

Horoscop chinezesc Anul Tigrului. Elemente

In zodiacul chinezesc, fiecare semn zodiacal este asociat cate unui element primordial (Metal, Lemn, Apa, Foc, Pamant), care se repeta la fiecare 60 de ani.

Tigru de Lemn (1914, 1974, 2034): bunatate, deschidere, empatie.

Persoanele nascute in Anul Tigrului de Lemn sunt cooperante si communicative, le place sa munceasca in echipa. Au spirite decizionale si nu stau prea mult pe ganduri. Reversul medaliei consta in faptul ca pot lua decizii pripite pentru ca nu analizeaza in profunzime anumite situatii.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Tigru de Foc (1926, 1986, 2046): optimist, independent, se stapaneste greu

Persoanele nascute in Anul Tigrului de Foc sunt foarte optimiste, insa au probleme cu autocontrolul. Lor li se pare ca sunt cei mai buni in tot ce fac si, in goana lor dupa suprematie, comit erori grave. Au un stil de viata boem, le place independenta.

Tigru de Pamant (1949, 2009, 2069): aventurosi, realisti

Persoanele nascute in Anul Tigrului de Pamant sunt muncitoare si concentrate pe ceea ce fac. Au un spirit al realitatii foarte bine dezvoltat, sunt fiinte practice, se concentreaza pe cate un lucru si se apuca de altceva doar daca au terminat o sarcina.

Tigru de Metal (1950, 2010, 2060): entuziasm, incapatanare

Persoanele nascute in Anul Tigrului de Metal sunt adeptii unei vieti de familie linistite. Ei fac foarte bine diferenta intre munca si placere si  nu le amesteca niciodata. Cel mai mare defect al lor este ca nu accepta sfaturi sau indicatii de la alte persoane. Le place sa detina puterea si sa aiba succes.

Tigru de Apa (1902, 1962, 2022): incredere de sine puternica, abilitati de invatare

Persoanele nascute in Anul Tigrului de Apa sunt nascute pentru a invata lucruri noi, in special in ceea ce priveste cariera. Le place sa acumuleze cat mai multe cunostinte pentru a fi cei mai buni, insa au obiceiul sa le impartaseasca si celorlalti din stiinta lui.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31/01/2022