Shop
Ultimele 100 de articole

Topul zodiilor, de la cele mai norocoase la cele mai ghinioniste

23 ianuarie 2018, , Vizualizări:

Urmărește topul zodiilor de la cele care au cel mai mult noroc, la cele care au mereu ghinion în viață. Află cam pe ce loc se situează zodia ta.

Leul e mereu în topul zodiilor norocoase, fericite, îndrăznețe și întreprinzătoare. Dar nu este el mereu pe primul loc. Iată ce spun astrologii!

 

Fecioara, noroc de 5 stele

Dacă te-ai născut în zodia Fecioarei, se poate spune că ai fost binecuvântată de astre. Mereu obții ceea ce dorești și planurile îți ies așa cum le-ai gândit. Ești o perfecționistă și nu te descurci prea bine în situațiile critice, dar ești optimistă și ai multă energie, ceea ce atrage mereu norocul de partea ta.

Scorpionul, noroc de 5 stele

Se pare că tot universul a complotat să îți ofere unul dintre cele mai frumoase destine. Ești genul de om care găsește bani pe stradă, care deschide uși doar cu un zâmbet și căruia îi pică din cer norocul când se așteaptă mai puțin.

Leul, noroc de 4 stele

Ai carismă, ești atrăgătoare, ai multă energie și ești foarte optimistă. Nu te lași niciodată învinsă de micile greutăți și ieși victorioasă când îți propui să realizezi ceva, oricât ar fi de greu.

Taur, noroc de 4 stele

Se știe deja că Taurul este mereu în topul zodiilor norocoase. Destinul îți oferă prosperitate și bani, o familie unită și bine poziționată, o carieră care merge ca unsă și o inteligență peste medie, care te ajută să răzbați și să profiți în orice situație.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.