Ploaia de meteori Tauridele aduce schimbari in vietile zodiilor, din 12 noiembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ploaia de meteori Tauridele aduce schimbari in vietile zodiilor, din 12 noiembrie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ploaia de meteori Tauridele aduce schimbari in vietile zodiilor, din 12 noiembrie

Pe 12 si 13 noiembrie vom asista la un spectacol nemaivazut pe cer: ploaia de meteori Tauridele isi va face simtita prezenta in vietile noastre.

Tauridele sunt o ploaie minora de lunga durata de meteori si, desi produce putini meteori pe ora (5 pana la 10), este neobisnuita pentru ca e formata din doua fluxuri separate.

Primul flux se constituie din particule de praf ale asteroidului 2004 TG10, iar al doilea e produs de resturile lasate in urma de cometa 2P Encke. Fenomenul se produce an de an, iar maximul vizibilitatii meteorilor va fi atins pe 12 si 13 noiembrie.

Cum sunt afectate zodiile de ploaia de meteori Tauridele

BERBEC – Din 12 noiembrie totul capata sens in viata ta. Anumite lucruri pe care nu ti le explicai vor fi deslusite ca prin minune. E posibil sa urci pe scara ierarhica.

TAUR – Luna noiembrie este o luna a impacarii pentru tine, iar asta e deja o traditie de ani de zile. Buna intelegere cu cei de langa tine iti vor aduce numai avantaje.

Data articol: 11/11/2016