Shop
Ultimele 100 de articole

Miercuri este ziua perfectă pentru această zodie

12 octombrie 2016, , Vizualizări:
43177572_m

În tradiția populară, miercuri este ziua balanței, a moderației și a stabilității. Miercurea face ordine și împacă evenimentele de la începutul săptămânii cu ceea ce se va întâmpla până la sfârșitul ei. Este și o zi a comunicării și a iertării, de aceea este ziua norocoasă a zodiei Fecioară.

Miercuri este ziua astrului Mercur, patronul Gemenilor și al nativilor din Fecioară. Este o zi în care negocierile, relațiile, comerțul, călătoriile și întâlnirile sunt favorizate de zeul Mercur și le aduc Fecioarelor multe beneficii. Pe de altă parte, aflată la mijlocul săptămânii, miercuri este o zi potrivită pentru continuarea unor proiecte complexe și dificile, pentru că energia astrelor este la cote înalte și ai toate șansele să rezolvi problemele. Este și o zi benefică pentru activități armonioase și relaxante, mai ales în orele de după amiază sau de seară. Este o zi a iertării, iar nativii din Fecioară, care urăsc disputele, vor găsi miercurea cea mai bună abordare pentru a trece peste conflicte.

Ce e bine să faci în ziua ta cu noroc

Dacă ești născută în zodia Fecioarei, ține cont că miercurea este ziua ta norocoasă și programează câteva dintre activitățile care îți vor aduce avantaje și satisfacții în această zi.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.