Luna in care te-ai nascut spune totul despre tine! Vezi cum esti daca te-ai nascut in august! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna in care te-ai nascut spune totul despre tine! Vezi cum esti daca te-ai nascut in august!

Sfatulparintilor » Horoscop » Luna in care te-ai nascut spune totul despre tine! Vezi cum esti daca te-ai nascut in august!

Se pare ca luna in care te-ai nascut spune multe despre personalitatea ta. Unii sunt curajosi si s-au nascut sa fie lideri adevarati, in timp ce altii sunt ranchiunosi si foarte incapatanati. Ai curaj sa afli tu ce fel de om esti?

Decembrie

Persoanele nascute in decembrie sunt inclinate spre aventura. Sunt si unele dintre cele mai generoase persoane pe care le-ai cunoscut. Isi pierd, insa, repede rabdarea daca le este pus la incercare orgoliul. Si sunt mereu pe picior de plecare, nu pot sta locului multa vreme.

Noiembrie

Cei nascuti in luna noiembrie sunt foarte secretosi. Isi ascund deseori emotiile de altii, nu suporta sa li se spuna ce sa faca si prefera sa-si construiasca propriul drum catre victorie. Au tendinta de a fi impulsivi, insa nu cunosc teama. Nimic nu-i poate opri.

Octombrie

Persoanele nascute in octombrie tind sa fie foarte stabile si echilibrate. Nu suporta confruntarile si prefera sa le evite ori de cate ori pot. Nutresc sentimentele cele mai profunde pentru prieteni si familie, insa sunt si printre cele mai independente persoane pe care le poti intalni vreodata.

 

Citeste continuarea pe caplimpede.ro

 

Data articol: 25/08/2016