Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 2-8 ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 2-8 ianuarie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 2-8 ianuarie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 2-8 ianuarie 2017, potrivit AstroCafe.ro.

Berbec

Zodia Berbec

Senzitivitatea iti este acentuata, inca din primele zile ale saptamanii – momentul ingresului Venerei in semnul Pestilor. De tine depinde, insa, ca aceasta situatie sa nu fie un blestem ci o binecuvantare, fiindu-ti recomandat sa nu cauti a intelege cu mintea ceea ce percepi cu sufletul (nu de aceasta data, cel putin). Nu incerca sa castigi dragostea nimanui… ideal ar fi sa fii iubit pentru ceea ce esti tu insuti.

Taur

Zodia Taur

In aceasta saptamana, esti nevoit sa te ocupi si de ceea ce se intampla la locul de munca, incercand sa te descurci cel putin onorabil, in ambele cazuri. Implementeaza  toate ideile pe care te-ai hotarat sa le materializezi inca de la inceputul acestei saptamani. Este o saptamana in care vei reusi sa atragi de partea ta protectorii de care ai nevoie, insa, stabileste toti termenii intelegerii in primele doua zile ale acesteia.

Gemeni

Zodia Gemeni

La inceputul saptamanii noteaza-ti toate ideile pe care le ai, insa nu te grabi sa le impartasesti si celor cu care interactionezi; s-ar putea sa fii cu mult inaintea lor, in ceea ce priveste atat intelegerea, cat si capacitatea de sinteza. In schimb, esti incarcat de responsabilitati noi la locul de munca. Probabil ca din aceasta cauza ai parte de tot felul de neintelegeri cu colegii sau cu asociatii tai. Vestea buna este ca nu iti pierzi nici influenta, nici puterea, deci nu te lasa coplesit de circumstantele intalnite.

Rac

Zodia Rac

In cazul in care apare oportunitatea de a pleca din tara, in interes de serviciu, nu refuza aceasta ocazie. In ciuda tuturor obstacolelor, efecte pozitive vor fi remarcate ulterior. Totusi, modul de comunicare ar putea fi afectat, de aceea fii atent mai ales cand ai conversatii importante, cu scopul de a stabili termeni ai unei colaborari sau pentru a lua decizii comune cu un partener. Nu-ti idealiza partenerul/partenera de viata.

Leu

Zodia Leu

Ceea ce este acum esential pentru tine este faptul ca ar fi bine daca ai asculta ceea ce prietenii tai au de spus, eventual „reparand” o prietenie care s-a rupt, la un moment dat. Probabil ca si o suma de bani care iti era datorata iti va fi returnata. Este posibil ca relatia ta de dragoste sa intampine anumite obstacole, bazate pe o mentalitate complet nepotrivita contextului actual. Abordeaza totul cu rabdare si intelepciune.

 Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 02/01/2017