Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 23 iulie 2021

22 iulie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 ianuarie 2022

Tu ce faci cand ai o tristete? O accepti, o simti, o renegi, cauti sa-ti distragi atentia de la ea? Cum e mai bine? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsul acestor intrebari de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Lorie Ladd

Dacă într-o zi simțiți o profundă tristețe, observați: ”Astăzi simt tristețe”. Acceptați acest lucru și vedeți-vă de treburile voastre, nu vă agățați de ea, iar în acele momente în care este mai puternică pur și simplu permiteți-vă să o simțiți, nu încercați să o evitați sau să vă distrageți atenția cu altceva. Și în același timp, fiți conștienți: “Aceasta este o energie de vibrație joasă care iese la suprafață și pe care o eliberez. Super!”. Pe de altă parte, nu vă mai criticați/ acuzați pe voi înșivă pentru faptul că nu reușiți să rămâneți mult timp în “sfere înalte”, pentru faptul că vă mențineți pentru o perioadă în acea stare de grație și apoi “coborâți cu picioarele pe pământ”. Atunci când corpul vostru fizic va fi capabil să integreze atâta Lumină, voi vă veți stabiliza la acel nivel de vibrație. Până atunci, însă, nu vă mai forțați, nu vă mai hărțuiți pe voi înșivă, pentru că această atitudine are vibrația joasă a luptei. Nu mai tânjiți după ceva ce nu este potrivit pentru voi în acest moment. Concentrați-vă pe acest moment, pe ce se întâmplă Acum. (Lorie Ladd)

În această perioadă mulți oameni preferă să se retragă în solitudine, nu vor să stea în preajma altora, nu vor să meargă în locuri aglomerate

Simt că membrii familiei îi scot din minți, vor să iasă din anumite situații/ relații sau chiar simt nevoia să se mute din locul în care locuiesc acum. Pe de altă parte, ei accesează temporar realitați/ stări de vibrație înaltă, ceea ce îi face să se simtă minunat. Dar nu vor rămâne la acel nivel. E posibil să fie capabili să rămână acolo un timp mai îndelungat decât până acum (minute, ore sau zile), dar nu vor rămâne definitiv la acel nivel; ei se vor “întoarce” în corpul fizic, care are deocamdată un nivel mai redus de vibrație. Și această “coborâre” din sferele înalte în corpul fizic 3D/4D îi face să se simtă frustrați pe unii. Dar uitați-vă înapoi, la cei care erați în urma cu 6 luni sau cu un an. Nu-i așa că ați evoluat de atunci? Nu-i așa că sunteți mai conștienți decât atunci? Înțelegeți că fiecare evoluați în ritmul cel mai potrivit pentru voi, nu mai încercați să grăbiți lucrurile! (Lorie Ladd)

În perioade ca aceasta, în care aveți impresia că o luați razna, când sunteți copleșiți de ceea ce simțiți, este esențial să vă amintiți că tot ce se întâmplă este spre Binele vostru, totul are un sens/ scop.

Și nu este cazul să încercați să înțelegeți la modul rațional ce se întâmplă, cum se întâmplă, de ce se întâmplă, ce să faceți cu ce vi se întâmplă. Pur și simplu observați ceea ce simțiți, acceptați ceea ce simțiți, permiteți-vă să simțiți emoțiile respective și atât. Și cu cât deveniți mai conștienți, cu atât le veți elibera mai repede. Mulți oameni se blochează în ideea de “a face” ceva: “Ce să fac, când mi se întâmplă asta? “Cum să fac ca să…. ?”. Nu ai nimic de făcut. Nu faci nimic când apar astfel de energii/ emoții. Pur și simplu observi că au apărut, accepți că au apărut și le simți. Energia se mișcă de la sine. Nu trebuie să faci tu nimic ca să o miști, să o eliberezi. Nu ai de făcut nimic, cu excepția cazului în care simți un impuls interior în sensul de a face ceva – de exemplu, dacă simți impulsul să asculți o anumită muzică ce te relaxează sau dacă simți impulsul să te duci undeva în natură sau dacă simți un impuls să faci niște exerciții fizice, atunci fă aceste lucruri. Dar în rest, nu-ți mai frământa mintea în legătură cu ce “trebuie” să faci. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.