NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 iulie 2021

Sfatulparintilor » Home recomandari » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 2 iulie 2021
vibratia zilei 31 iulie 2022

Cum sunt relatiile tale cu ceilalti? Sunt goale, fara semnificatie, superficiale? Simti ca nu mai rezonezi cu anumiti oameni si ca ai vrea ceva mai profund, de la suflet la suflet? De ce simti toate acestea?

Iata un răspuns valoros de la Lucratori de lumina în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRa si Siman

Mulți Lucrători în Lumină sunt și acum prinși în niște relații vechi, cu oameni cu care simt de ceva timp că nu mai rezonează, doar pentru că vor să evite cu orice preț conflictele. Mintea lor le spune că au o relație (indiferent despre ce tip de relație este vorba) cu acel om de foarte mult timp, că se cunosc de ani de zile și l-ar răni dacă s-a îndepărta de el, însă de cum ajung în preajma lui sau comunică (fie și telefonic) cu el simt că relația lor este goală de semnificație, că a devenit una superficială, că energia/ inima lor nu mai este în acea relație. Simt că nu mai rezonează cu acel om, că parcă ar trăi în două lumi diferite și nu mai au ce să-și spună unul altuia. Voi vă doriți relații profunde, conexiuni de la suflet la suflet, vă doriți să vorbiți despre evoluție, despre Univers, despre sincronicități, despre alte galaxii, etc, iar acei oameni vor să vorbească despre subiecte 3D, pentru că aceea este lumea lor.

Și când comunicați cu acei oameni simțiți că discuția este fadă, este la un nivel care nu vă mai satisface, nu vă mai interesează; este o senzație extrem de inconfortabilă.

Probabil că unii dintre voi deja simțiți că nu mai sunteți dispuși să purtați discuții superficiale și vă e din ce în ce mai greu să întrețineți astfel de conversații lipsite de substanță/ semnificație cu oameni cu care ați avut relații apropiate, dar cu care acum pur și simplu nu mai rezonați. În ceea ce mă privește, sunt foarte fermă când e vorba despre așa ceva. Eu simt energia celorlalți și dacă nu rezonez cu un om nu intru în discuții din acestea care, de fapt, sunt un gen de pălăvrăgeală ieftină.

Eu nu-mi irosesc timpul vorbind despre nimic cu oameni cu care nu rezonez; am lucruri mai bune de făcut. Nu îmi investesc energia în conversații superficiale cu oameni cu care nu am nimic în comun. Nu e vorba despre faptul că eu aș considera că le sunt „superioară” și ei mi-ar fi „inferiori”, nu e vorba de vreo etichetare de genul ăsta sau de faptul că aș judeca acei oameni; este vorba doar despre faptul că eu sunt foarte atentă în ce îmi investesc energia, pentru că știu că acest lucru are consecințe în viața mea. (EldoRa& Siman)

O mulțime de oameni care s-au trezit spiritual încă au probleme în a-și rosti adevărul, iar dacă spun câte ceva, iar ceilalți îi ironizează/ jignesc/ atacă, dau înapoi, nu au curajul să stabilească limite ferme.

Nu mai permiteți nimănui să vă hărțuiască doar pentru că aveți alt adevăr decât el! Nu mai permiteți altora să vă atace, să vă trateze într-un mod lipsit de respect, doar pentru că aveți un adevăr diferit de al lor. Spuneți-vă ferm adevărul, trăiți-vă adevărul și nu mai acceptați mizerii din partea nimănui, indiferent cât de apropiat vă este. Voi sunteți tot mai mulți, sunteți ca niște beculețe care încep să se aprindă peste tot în lume și este necesar să vă arătați Lumina. Spuneți-vă adevărul, indiferent ce cred/ spun alții despre voi! „Nu mă interesează ce credeți voi despre mine, eu știu clar care este adevărul meu și îmi este suficient. Nu am nevoie să mă creadă nimeni. Nu am pretenția să mă credeți, nu am pretenția să vă schimbați, să faceți ce fac eu. Voi faceți ce vreți, iar eu, unul, voi trăi în aliniere cu adevărul meu.

Mie îmi este bine așa cum sunt și nu am de gând să mă prefac, doar ca să le fac pe plac altora.”

Manifestați-vă la modul autentic, fiți siguri pe voi, respectați-le dreptul celorlalți la avea propriul adevăr, dar în același timp onorați-vă adevărul, nu mai permiteți nimănui să vă trateze într-un mod lipsit de respect și o să vedeți că în timp, unii dintre cei din jur o să spună „Nu știu ce face el/ ea, ca să fie așa, dar vreau și eu!”. Folosiți orice mijloace aveți la dispoziție pentru a vă spune public adevărul, nu vă mai ascundeți. Folosiți-vă conturile de pe rețelele de socializare pentru a vă spune adevărul, nu vă mai temeți că dacă o să postați anumite lucruri cunoscuții o să creadă că sunteți nebuni. N-au decât să creadă ce vor; nu e treaba voastră. Treaba voastră este să fiți voi înșivă, să vă manifestați la modul autentic, să vă rostiți și să vă trăiți adevărul și astfel, să plantați niște semințe. Cei care rezonează cu voi, cei care înțeleg despre ce vorbiți, precum și cei care înțeleg doar parțial, dar simt că e ceva ce-i atrage la ceea ce spuneți/ scrieți/ postați, vor veni alături de voi și veți crea astfel un vortex. Așa o să ajungeți să comunicați cu oamenii potriviți. (EldoRa)

Data articol: 01/07/2021