NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 17 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 17 iulie 2021

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 17 iulie 2021
vibratia zilei 16 august 2022

Stiai ca persoanele cu care te conectezi la nivel intim lasa o puternica amprenta in campul tau energetic? Iata ce spune Phil Good, lucrător de lumina și mesager din Tărâmurile superioare, despre relatiile sexuale mai mult sau mai putin pasagere, în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Phil Good

Fii atent cu cine te conectezi, ce nivel de vibrație au oamenii pe care îi ții în apropierea ta. Exemplu: a face dragoste poate un lucru minunat, poate fi ceva profund, ceva vindecător. Este însă de dorit să fii conștient că toate persoanele cu care ai relații sexuale își lasă amprenta în câmpul tău energetic. De aceea uneori vă vin în minte din senin persoane cu care ați întreținut în trecut relații sexuale; chiar dacă poate unele dintre ele n-au însemnat nimic pentru voi, aceste persoane au lăsat o urmă în câmpul vostru energetic, pentru că atunci când ați făcut sex a avut loc un transfer energetic între voi, iar energia acelei persoane s-a atașat de voi. Folosiți-vă discernământul, nu vă jucați cu aceste lucruri. (Phil Good)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/07/2021