Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 7 august 2021

06 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 noiembrie

Cu cât evoluăm mai mult ca nivel de Conștiință, cu cât accesăm adevăruri mai înalte vibrațional și ne aliniem cu acestea, cu atât devenim mai capabili să realizăm lucruri noi, care ies din Vechea Paradigmă, care erau considerate „imposibile” în Vechea Paradigmă. Dar ești dispus să accepți adevăruri inconfortabile/ dureroase sau preferi să le ignori/ negi? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Noi suntem pregătiți pentru un nou model psihologic, care este parte a procesului evoluției umanității. Noi trecem acum printr-o Schimbare majoră la nivel colectiv, o schimbare fără precedent. Și fiecare dintre noi are un rol în această Schimbare colectivă; iar când faci schimbări semnificative la nivel personal Universul constată „Oooo, bag de seamă că ești pregătit… Ok, super, să-i dăm drumul!” și primești noi coordonate/ instrucțiuni pentru ceea ce ai de făcut în continuare, pentru a te alinia cu prevederile contractului tău sacru.

Cu cât evoluăm mai mult ca nivel de Conștiință, cu cât accesăm adevăruri mai înalte vibrațional și ne aliniem cu acestea, cu atât devenim mai capabili să realizăm lucruri noi, care ies din Vechea Paradigmă, care erau considerate „imposibile” în Vechea Paradigmă. Noi ne schimbăm masiv și ne aliniem cu Planul divin pentru evoluția planetei Pământ, ne aliniem cu Noua Paradigmă. Ideea este că aceste adevăruri mai înalte vibrațional „ne dau peste cap”/ schimbă viața, iar mulți oameni nu sunt pregătiți pentru așa ceva, nu vor să se schimbe atât de mult viața lor „obișnuită” și de aceea se feresc de acele adevăruri mai înalte vibrațional, nu vor să le afle. Uneori un singur adevăr de vibrație mai înaltă îți schimbă complet viața.

Mulți oameni nu vor să treacă prin așa ceva, ei preferă să rămână la nivelul de vibrație/ Conștiință la care se află și să funcționeze în baza vechilor „adevăruri”.

Uneori un singur adevăr face să se rupă o căsnicie, uneori un singur adevăr acceptat face ca în loc să ai o parteneră de cuplu, să începi să ai un partener de cuplu, uneori un singur adevăr te face să te muți în altă țară. Unele adevăruri sunt foarte puternice, iar efectul lor este „devastator” pentru viața acelor persoane. Cei mai mulți oameni nu sunt dispuși să accepte astfel de adevăruri și să-și reconfigureze viața în acord cu adevărurile respective. Tu ești dispus să accepți adevăruri inconfortabile/ dureroase sau preferi să le ignori/ negi? (Robert Ohotto)

Puterea personală se referă, printre altele, la capacitatea de a rămâne conectat cu tine însuți, de a rămâne în aliniere cu rezonanța ta, de a te manifesta la modul autentic. Și dacă tu simți că autentic înseamnă ca într-un anumit context să-i spui cuiva „Fuck off!”, în regulă, spune-i asta!

Ceea ce ar fi lipsit de autenticitate ar fi să-i spui „E în regulă, te iert!”, când de fapt simți foarte clar că în acel moment nu poți să-l ierți pe omul respectiv. Dacă simți că încă nu poți ierta un om, fii sincer/ autentic și recunoaște asta. Poate că o să îl ierți mâine sau peste o lună, dar în acest moment simți că nu îl poți ierta, ăsta este adevărul. Autenticitate înseamnă că îți rostești adevărul, indiferent că acesta îi deranjează pe unii sau „nu este spiritual”, autenticitate înseamnă să trăiești în integritate, înseamnă să îți asumi și întunericul din tine, și momentele tale dezechilibrate și alegerile tale neinspirate. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.