Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 12 iunie

11 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 16 iulie

Când ești confuz și ceri ghidare din Univers, ești pregătit sa o urmezi orice ar presupune, orice ar fi și la orice ar însemna să renunți? Iată un răspuns valoros oferit de Lucratorul de Lumina Caroline Myss in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Avem nevoie de clarificari in noile vremuri pe care le traim in care lumea se schimba definitiv si noi o data cu ea.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Mesajul lui Caroline Myss:

Atunci când ceri Universului „Ce să fac în această situație? Te rog, ghidează-mă!”, primești ghidare. Și când o primești, care este primul tău instict? Este să respingi acea ghidare, pentru că te sperie/ te scoate mult din zona ta de confort, este să te întrebi ce-o să creadă lumea despre tine dacă o să faci acel lucru?

Duci acea ghidare în fața „juriului” format din ceilalți sau o accepți și te gândești: „Ok, am primit ghidarea. O să fac așa cum sunt ghidat”. Dacă tu le dai celor din jur instrucțiunile primite de la ghidarea ta interioară, ca să-și dea fiecare cu părerea și să le ciopârțească fiecare după cum crede de cuviință, atunci nu ai încredere în tine, nu ai stimă de sine și te condamni singur la eșec.

Dacă însă tu hotărăști că îți vei urma ghidarea interioară indiferent ce cred alții, chiar dacă nu ai o mare claritate cu privire la cum o să faci acel lucru sau care vor fi efectele, atunci înseamnă că ai încredere în tine însuți și stimă de sine. Tu accepți să-ți urmezi ghidarea interioară, faci o alegere „riscantă” (în evaluarea egoului tău) după alta și așa îți dezvolți și mai mult stima de sine. (Caroline Myss)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.