NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 26 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 26 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 26 ianuarie 2022
vibratia zilei 9 mai 2023

Oamenii care au un nivel înalt de Conștiință nu vor coborî la nivelul tău, ca să fie cu tine; este necesar ca tu să te ridici la nivelul lor, dacă vrei să fii în preajma lor. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Tim Whild, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Oamenii care au un nivel înalt de Conștiință nu vor coborî la nivelul tău, ca să fie cu tine; este necesar ca tu să te ridici la nivelul lor, dacă vrei să fii în preajma lor. Vei ști că ai evoluat ca nivel de conștiință atunci când vei fi interesat de relații care aduc un plus de valoare vieții tale, care te inspiră să devii o Versiune mai Bună a ta, nu relații care aduc distracție de moment și satisfacerea poftelor sexuale. Vei ști că ai evoluat ca nivel de conștiință atunci când te simți mai atras de oameni care te îndemnă să evoluezi, să fii mai bun, să funcționezi în integritate, care îți spun adevăruri inconfortabile/ dureroase (ți le spun cu respect și Iubire, dar ți le spun pe șleau), decât de oameni care îți spun ce-ți place să auzi și-ți oferă plăceri de moment. Există în viața noastră oameni care se grăbesc să aprobe tot ce spunem/ facem, tot ce vor este să ne facă pe plac, iar uneori acest gen de comportament lingușitor/ slugarnic este de-a dreptul deranjant. Ne dăm seama că acești oameni nu ne contrazic nici dacă spunem cele mai mari prostii; ei o să ne aprobe în orice spunem, ei sunt de acord cu orice spunem noi. Nu ai nevoie de astfel de oameni în apropierea ta. Tu ai nevoie de oameni care îți spun adevărul, indiferent cât de inconfortabil/ dureros ar fi, pentru că ei știu că astfel te ajută să vezi niște lucruri pe care nu le vedeai la tine însuți și te ajută să evoluezi. Tu ai nevoie de oameni care nu ezită să spună „Nu” când o iei razna, nu ezită să-ți spună „Nu cred că asta este o idee bună. Eu n-aș face așa ceva, să fiu în locul tău”, atunci când le ceri opinia. Tu ai nevoie de oameni care nu ezită să-ți spună pe șleau chiar și niște adevăruri foarte dureroase, ca să te zguduie și să te trezească atunci când faci niște lucruri care te pot duce în prăpastie. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/01/2022