Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 24 noiembrie 2021

23 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 24 noiembrie

Dacă tu ești într-o relație abuzivă de ani de zile și în tot acest timp te plângi prietenelor tale că ești abuzată, că ești chinuită, întreabă-te de ce rămâi în acea relație. Ce spune asta despre tine? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Phil Good, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Phil Good

Noi, oamenii, facem lucruri care sunt uimitoare pentru entitățile din Tărâmurile superioare. Spre exemplu, se întâmplă să știi foarte clar că o persoană nu ți se potrivește, că nu este omul potrivit pentru o relație de cuplu. O simți adânc în interiorul tău, nu ai niciun dubiu pe tema asta, este clar ca lumina zilei. Și totuși, continui să te întâlnești cu acea persoană, fiindcă gândești la modul ”Simt că nu e persoana potrivită pentru mine, dar o să-i acord o șansă, poate dacă o cunosc mai bine o să simt altfel”.

Și așa te lași prins într-o legătură cu care nu rezonezi 100%, care știi că nu este ceea ce-ți dorești cu adevărat, care durează câțiva ani și care apoi se rupe, iar la final îți dai seama că de fapt n-ai fost cu adevărat implicat în acea relație niciodată, că ai știut de la bun început că nu e ceea ce-ți doreai de la o relație de cuplu. Atât de des ignorăm semnalele intuiției noastre și ne lăsăm prinși în diverse legături cu alți oameni, deși ei nu sunt cu adevărat potriviți pentru noi și tărăgănăm lucrurile ani de zile, până să punem punct acelor legături…

Dacă tu ai o relație mediocră, despre care știi că nu este potrivită pentru tine, care durează ani de zile și periodic le spui prietenilor tăi că acea relație nu este ceea ce-ți dorești cu adevărat, întreabă-te de ce mai rămâi în relația respectivă. Ce spune asta despre tine? Dacă tu ești într-o relație abuzivă de ani de zile și în tot acest timp te plângi prietenelor tale că ești abuzată, că ești chinuită, întreabă-te de ce rămâi în acea relație. Ce spune asta despre tine?

Totul începe cu un compromis de genul „Simt că nu e persoana potrivită pentru mine, dar o să-i acord o șansă, poate dacă o cunosc mai bine o să simt altfel”, continuă cu acceptarea unei relații mediocre („Decât deloc, mai bine așa”), continuă cu un compromis de genul „M-a rănit profund cu acest lucru pe care l-a spus/ făcut, dar o să-l/o iert de data asta”, continuă cu un compromis de genul „Nu pot să spun că sunt fericit(ă) în relația asta, nu e vreo mare iubire, dar nicio relație nu e perfectă. De bine, de rău, ne înțelegem, ne e bine așa cum suntem” și așa ajungi pe fundul prăpastiei după ani de zile.

Merită să trăiești ani de zile în acest fel?

Tu decizi. Și eu nu spun că e ceva „rău” în faptul că, spre exemplu, întâlnești o persoană, simți că nu există acea „chimie”/ „electricitate” între voi și totuși, alegi să te mai întâlnești cu acel om, „ca să explorezi posibilitatea unei relații”. Este în regulă, dacă vrei să faci asta, dar fă-o din spațiul puterii personale, fiind hotărât(ă) să nu accepți ceea ce simți că nu rezonează cu tine, nu o face pentru că ești disperat(ă) să îți găsești un partener care speri tu să-ți umple golul interior și că ești dispus(ă) să te mulțumești cu orice. Nu accepta un partener care simți clar că nu ți se potrivește, pentru ca mai apoi să-ți suni mama sau prietenele și să te plângi că este așa și pe dincolo, să îți face și îți drege și nu-l mai suporți. Dacă simți că acel om nu ți se potrivește nu intra într-o relație de cuplu cu el! Dacă simți că o relație nu ți se potrivește/ nu este ceea ce-ți dorești nu mai rămâne în acea relație! (Phil Good)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.