Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 23 iunie

22 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 iulie

Și tu simți ca parca la cârma vietii tale este o forță mai mare ca tine? Dacă da, cooperezi cu ea sau i te opui? Înțelegi ce se întâmplă cu Ascensionarea de care se tot vorbește? Pe tine unde te duce valul noilor energii și coduri de lumina? Iata răspunsuri valoroase de la Lucratori de lumina în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?


Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Mulți oameni aud de Ascensiune, vor să ascensioneze și vor să știe „cum să facă asta”. Ascensiunea nu e ceva ce faci tu. Ascensiunea este ceva ce se întâmplă prin tine și cu tine, dar nu o faci tu. Nu te poți „ascensiona” tu, nu așa funcționează. Tot ce poți face tu este să observi procesul Ascensiunii tale și să colaborezi cu Universul, în acest proces. Ascensiunea este ceva ce ți se întâmplă, nu ceva ce faci tu să se întâmple.Da, poți îngreuna procesul Ascensiunii tale, dar în ciuda tuturor modurilor în care egoul tău poate îngreuna acest proces, Ascensiunea ta nu va fi oprită. Indiferent ce ar face, egoul tău nu îți poate împiedica Ascensiunea.
Noi ne-am obișnuit să ne vedem ca fiind separați de Divinitate, așa încât avem senzația că suntem pe cont propriu, că trebuie să facem noi să se întâmple niște lucruri (inclusiv propria Ascensiune), pentru că altfel acestea nu se întâmplă. De aceea sunt și speriați unii oameni, de aceea se tem că nu vor ascensiona, fiindcă nu știu „ce au de făcut”, nu știu „cum să facă să ascensioneze”; de fapt, tot ce este necesar este să capituleze și să permită Universului să îi ghideze în acest proces.Practic, este ca și cum ai sta pe scanului din dreapta într-o mașină și ai permite Universului (care este la volan) să conducă, înțelegând că acesta știe drumul mai bine decât îl știe mintea ta umană/ egoul tău.Și să nu aveți cumva impresia că pasagerul din dreapta este participant pasiv la această Călătorie, pentru că nu e așa. Pasagerul din dreapta este co-creator al acestei Călătorii a Ascensiunii, însă nu el conduce procesul. (Kerry K.)

Mie mi se pare foarte interesantă relația pe care oamenii au avut-o cu Divinitatea de-a lungul istoriei.

Oamenii au crezut că ei trebuie să le facă pe plac zeilor/ lui Dumnezeu, să lupte pentru „cauzele drepte”, să fie de partea „bună”, să se roage la „adevăratul” Dumnezeu (restul nefiind Dumnezei „adevărați”), ca să fie ajutați de acel Dumnezeu, ca să obțină ce vor de la acel Dumnezeu. Acum oamenii sunt puțin mai sofisticați, dar mulți dintre ei încă mai văd lucrurile de această manieră care ține de vechea paradigmă, de vechile credințe de vibrație joasă.
În prezent relația mea cu Divinitatea/ Universul este una în care Divinitatea îmi spune: „Aceasta este direcția în care mergem. Tu poți merge alături de mine și poți savura Călătoria sau poți să țipi, să dai din mâini și din picioare și să fii târâtă în această direcție. Tu alegi cum vei călători”. Și eu capitulez, permit Divinității să mă conducă în direcția pe care o consideră potrivită pentru mine și mă bucur de Călătorie. Iar de când am început să fac asta viața mea curge cu mai multă ușurință și grație. Desigur, se întâmplă tot felul de lucruri, mai am parte de provocări, nu sunt un participant pasiv la propria viață, dar mă las ghidată, curg cu fluxul, nu opun rezistență la ceea ce apare în calea mea. Este o Paradigmă Nouă, complet diferită de Paradigma 3D. (Tara Love Perry)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.