Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 15 iunie

14 iunie 2021, , Vizualizări:
Mesajul zilei pentru vibratia ta 15 iunie

Ce legătură este între o rana emoțională, copilul tău interior și noile energii? Traim vremuri pentru vindecarea sufletului. Dar cum? Iată răspunsul Lucratorului de Lumina Siman în traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesajul lui Siman:

Când conștientizezi că ai o rană emoțională identifică momentul în care ai simțit prima dată acea emoție, adu în fața ta copilul interior de la acea vârstă și vorbește cu el. Cere-i să spună tot ce are de spus, să exprime tot ce simte. Și dacă te simți inspirat să faci asta, poți să scrii tot ce îți transmite copilul tău interior.

Este recomandat să scrii într-un jurnal aceste mesaje de la copilul tău interior; în general, primele cuvinte vin din mintea ta, însă după aceea mâna ta scrie de una singură și „curg” cuvintele pe care ți le transmite copilul interior. Este ca un gen de channeling și astfel accesezi informații dintr-o bancă a memoriei de care nici nu ești conștient. Primești prin channeling informații din subconștient care au fost reprimate ani sau decenii. Și o să fii șocat uneori de durerea care iese la suprafață prin aceste mesaje, pentru că unele dintre amintirile respective sunt ceva complet nou pentru tine, adultul de azi. Și după ce copilul tău interior ți-a spus tot ce are de spus, îți permiți să simți toată durerea sa și îi spui „Acum sunt capabil să am grijă de tine. De acum înainte nimeni n-o să te mai rănească. Ești cu mine, ești în siguranță, îți promit! Vrei să fuzionezi cu mine?” și ții în brațe acel copil rănit și când el este pregătit, va fuziona cu tine.

Nu grăbi acest proces.

Dacă e nevoie să repeți de mai multe ori acest exercițiu de conectare cu copilul tău interior, fă-o. Vindecarea copilului interior nu e ceva ce se rezolvă imediat, permite-i acestuia să se vindece în ritmul său. Ai răbdare cu copilul tău interior și dă-i timp să-și recapete încrederea în tine și să fuzioneze cu tine, să intre în inima ta. Și când e pregătit să facă asta vizualizează cum acel copil interior intră în inima ta și se contopește cu ea. (Siman)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Imagine de Kaitlyn Millet de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.