Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 13 iunie

12 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia 11 septembrie

De la cel nivel trăiești/ funcționezi acum: de la nivelul egoului sau de la nivelul sufletului? Cine ia deciziile tale acum, egoul sau sufletul tău?

Iata un raspuns valoros de la Lucratorul de Lumina Lisa Trancedence Brown in traducerea Mihaelei Dan.

Avem nevoie de clarificari in noile vremuri pe care le traim in care lumea se schimba definitiv si noi o data cu ea.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesajul lui Lisa Transcedence Brown:

Egoul vostru va găsi scuze, se va agăța de „povestea personală”, îi va învinovăți pe alții, va spune că „nu se poate”, își va concentra atenția pe orice lucru care vă sleiește/ epuizează energetic și apoi va folosi această lipsă de energie ca pretext pentru a nu face nicio schimbare.

„Nu am suficient timp”, „nu am suficientă energie pentru asta” – sunt scuze, pentru că, de fapt, dacă avem niște priorități și le respectăm, o să ne folosim eficient timpul și energia.

De la cel nivel trăiești/ funcționezi acum: de la nivelul egoului sau de la nivelul sufletului? Cine ia deciziile tale acum, egoul sau sufletul tău?

Acest lucru va determina tot ce se întâmplă în viața ta, precum și modul în care vei percepe și vei reacționa/ răspunde la ceea ce se întâmplă în viața ta.

Fă o prioritate din ridicarea nivelului tău de vibrație. Menține-te la acel nivel înalt de vibrație cât mai mult timp.

Noua Realitate se creează din interior și dacă tu nu cazi imediat înapoi în 3D, dacă rămâi cât mai mult la un nivel înalt de vibrație, atunci îți oferi timpul necesar pentru ca matricea Noii Realități să fie „fixată”/ „ancorată” în interiorul tău și astfel, vei avea o fundație solidă pe care să poți începe construcția Noii Realități.

Așadar, alege de la ce nivel al tău vrei să trăiești/ funcționezi de acum înainte: de la nivelul egoului sau de la nivelul sufletului?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.