Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 martie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 martie 2023
vibratia zilei 17 martie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Ralph Smart, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Ralph Smart

Nu cădeți în capcana în care cad unii: nu faceți diverse lucruri care vă scot din spațiul integrității, numai ca să atrageți atenția altora, să fiți în centrul atenției.

Nu faceți lucruri care nu sunt aliniate cu cine sunteți voi cu adevărat, doar ca să primiți multe like-uri, ca să aveți mulți urmăritori, etc.

Nu faceți lucruri care simțiți că nu vă reprezintă, numai ca să fiți „cel mai tare din parcare”.

Nu vă prefaceți, nu jucați teatru de dragul de a-i impresiona pe alții.

Faceți ceea ce faceți pentru că așa simțiți, pentru că rezonează cu voi, pentru că vă reprezintă cu adevărat.

Lumea aceasta este clădită pe minciună, iar falsitatea este apreciată/ celebrată/ venerată.

Trăiți-vă adevărul în această lume plină de minciuni; așa contribuiți la schimbarea lumii.

Într-o lume plină de oameni care joacă teatru, încercând astfel să-i impresioneze pe ceilalți, fiți cei care sunteți cu adevărat, manifestați-vă la modul autentic și vă asigur, veți excela!

Toți cei care joacă teatru, toți cei care poartă o mască fiindcă vor să dea bine în fața altora, să fie acceptați/ validați/ apreciați/ iubiți, vor constata mai devreme sau mai târziu că acest lucru se va întoarce împotriva lor. Energia pe care o trimiți în lume se va întoarce la tine negreșit. (Ralph Smart)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/03/2023