Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 2 iulie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 2 iulie 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 2 iulie 2022
vibratia zilei 31 iulie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Pe masura ce crestem ca nivel de vibratie, ADN-ul nostru se va schimba, iar anumite coduri energetice continute in acesta se vor activa. In plus, se vor activa si anumite daruri/abilitati pe care le avem in interiorul nostru, dar care nu puteau fi accesate cat aveam o vibratie joasa. Toti oamenii au abilitatea de a vedea in alte Dimensiuni, de a auzi si a se conecta cu entitati din alte Dimensiuni, au capacitatea de a comunica telepatic intre ei si cu alte fiinte/entitati.

Sunt o multime de alte abilitati pe care fiinta umana le are, dar care sunt blocate, atat timp cat avem o vibratie joasa. Ele se activeaza de la sine, atunci cand fiinta respectiva atinge un anumit nivel de vibratie. Nu e nevoie sa faci tu ceva anume ca sa activezi o abilitate sau alta, nu e nevoie sa „inveti” cum sa vezi in alte Dimensiuni, etc – aceste daruri se activeaza in mod natural, cand ajungi la o anumita vibratie.

Desigur, la modul general, poti sa faci diverse lucruri ca sa cresti in vibratie sau sa te mentii la un nivel mai inalt de vibratie, dar schimbarea ADN-ului tau, activarea codurilor din ADN si activarea acelor daruri se petrece in mod natural, fara sa fie nevoie sa faci ceva special pentru asta. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/07/2022