Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 noiembrie 2023
vibratia zilei 18 noiembrie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la TD Jakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la TD Jakes

Nimeni nu știe cât de mult te costă să fii cine ești. Nimeni nu știe cât de mult te costă să fii alături de toți cei care îți cer ajutorul, să îi susții pe toți cei care apelează la tine.

Sunt oameni care te atacă pe față sau pe la spate, care încearcă să-ți facă tău, care te acuză de fel de fel de lucruri aberante, din invidie, din dușmănie, din răutate, dar niciunul dintre ei nu știe că ai plătit cu sânge, cu lacrimi și sudoare ca să ajungi unde ești, că te costă scump să fii cine ești și să faci ceea ce faci. Ei nu știu prin ce ai trecut, câtă suferință a fost în viața ta, nu știu cât de obosit ești uneori, nu știu că inima ți-a fost sfărâmată în mii de bucățele nu o dată, ci de mai multe ori.

Ei nu știu cât te costă să ai grijă de oameni bolnavi, de oameni traumatizați, de oameni pe care viața sau boala i-a înrăit și uneori să-ți pui propria sănătate în pericol pentru a ajuta niște oameni care uneori nici măcar nu apreciază ce faci pentru ei.

Nimeni nu știe că uneori renunți la tine pentru a-i ajuta pe alții.

Nimeni nu știe cât te costă să fii tu și să faci ce faci tu.

Și o faci de multe ori neștiut de nimeni; nu primești aplauze, nu primești premii, nu primești niciun fel de recunoaștere pentru ajutorul pe care-l dai atâtor oameni.

Numai Dumnezeu știe cât te costă să fii tu și să faci ce faci tu.

Numai Dumnezeu știe cât de tare ai fost „strivit”, ca devii vinul care binecuvântează viața altora.

Când ajungi la acest nivel, ești capabil să identifici oamenii care au fost striviți la fel de tare, care au devenit, la rândul lor, un astfel de vin care binecuvântează viețile altora.

Puterea, curajul, înțelepciunea, compasiunea, dăruirea în a-i ajuta pe alții pe care le manifestă acești oameni nu pot fi mimată; nu poți ajunge un astfel de om decât prin „striviri” consecutive. (TD Jakes)

Schimbarea este un proces care cuprinde, printre altele, și pauze în care să te odihnești, să-ți revii, să integrezi niște experiențe pe care le-ai trăit, niște informații pe care le-ai acumulat. Cei mai mulți oameni nu sunt dispuși să ia o pauză; ei trebuie să facă, facă, facă întruna ceva, ca să simtă că sunt eficienți.

Eu sunt unul dintre cei pentru care este ușor să muncească întruna, sunt setat pe a acționa, pe a face diverse lucruri. Și părinții mei erau la fel; în familia noastră să stai degeaba era văzut ca un fel de păcat.

Pentru mine e greu să mă opresc, să las totul deoparte și să mă odihnesc. 

Dar și în acele momente în care ne odihnim, în care luăm o pauză de la tot și de la toate, are loc transformarea propriei ființe.

Și ceea ce am descoperit pe propria piele este că dacă tu nu ești dispus să te oprești și să te odihnești, Dumnezeu o să te oblige să faci asta – o să te aducă într-o asemenea stare, încât nu te vei mai putea ridica din pat.

Și unii dintre noi suntem acel gen de oameni care nu se opresc până nu îi obligă Dumnezeu să se oprească, prin mijloace deloc plăcute.

Unii oameni sunt într-o continua agitație, umblă de colo colo, încearcă diverse variante, trec din relație în relație, din afacere în afacere, de la o slujbă la alta, căutând persoana/ relația/ afacerea/ slujba potrivită pentru ei, iar Dumnezeu le spune: „Oprește-te! Oprește-te, stai liniștit, odihnește-te puțin și o să-ți spun Eu ce ai de făcut, care este partenerul potrivit pentru tine, care este slujba potrivită pentru tine, care este afacerea potrivită pentru tine!” (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/11/2023