Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 mai 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 4 mai 2022
vibratia zilei 18 iunie 2022

Oamenii fac tot felul de lucruri care nu le plac, dar care cred ei că sunt „sănătoase”, așa că se forțează să le facă. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Oamenii fac tot felul de lucruri care nu le plac, dar care cred ei că sunt „sănătoase”, așa că se forțează să le facă. Ei se duc la sală ca să slăbească, să arate mai bine, ca să-și mențină sănătatea, dar nu sunt conștienți că faptul că fac ceva ce nu le place, că se forțează să facă acel lucru, nu este de natură să-i ajute. Relaxați-vă, nu vă mai încrâncenați să faceți tot felul de lucruri „sănătoase” pe care de fapt nu vreți să le faceți!

Credeți că forțându-vă să faceți ce nu vă place veți adăuga măcar o zi vieții voastre?

Credeți că îngrijorându-vă că veți muri și fiind un dictator în propria viață când e vorba de „a trăi sănătos”, vă veți prelungi viața măcar cu o zi? Și nu spun să nu aveți o dietă pe care o considerați „sănătoasă”, ci vă spun să vă concentrați pe a avea o stare de bine și din acea stare de bine să mâncați acele alimente sănătoase pentru că asta își dorește corpul vostru, cu asta rezonați, nu să vă forțați să mâncați ceva ce nu vă place, în speranța că așa veți fi bine, sănătoși. Mâncați acele alimente sănătoase pentru că asta rezonează cu voi, mâncați-le cu plăcere, nu în silă.

Nu spun să nu dați atenție stării voastre de sănătate, alimentației voastre, mișcării, ci spun să o faceți într-un fel care vă inspiră, care vă dă o stare de bine, de bucurie. Nu mergeți la sală pentru că voi credeți că sunteți gras/ urât/ bolnav și vreți ca astfel să rezolvați problema, ci mergeți la sală pentru că vă simțiți bine când faceți mișcare, pentru că vă place să faceți mișcare. Nu vă mai forțați să faceți lucruri pe care le urâți, fiindcă nu aceasta este soluția ca să vă prelungiți viața. Degeaba mâncați alimente sănătoase, dacă trupul vostru este încărcat cu energii de vibrație joasă, este plin de toxicitate. Curățați-vă corpul de acea toxicitate, dacă vreți să fiți sănătoși! (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/05/2022