Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 august 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 3 august 2022
vibratia zilei 3 august 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Cand te trezesti spiritual intelegi ca tu nu esti corpul tau fizic, ca acest corp este doar un „costum” pe care l-ai imbracat pentru aceasta viata umana; intelegi ca ai un sistem de credinte 3D cu care ai fost programat, intelegi ca ai niste tipare pe care le-ai format de-a lungul timpului, ca ai in interiorul tau niste traume nevindecate, niste emotii neprocesate. De-a lungul procesului Ascensiunii personale, toate aceste credinte/ tipare/ emotii de vibratie joasa/ traume ies la suprafata una cate una si este necesar sa fie „curatate”/eliberate. Aceasta este Calatoria de la „nebunia” care pare a fi trezirea spirituala, pana la acea Versiune a ta care este o fiinta de Lumina, eliberata de toate energiile de vibratie joasa acumulate de-a lungul timpului.

Nu esti nebun si nu esti singur. In prezent are loc o trezire in masa a oamenilor pe planeta Pamant. Noi traim acum in cea mai palpitanta/ extraordinara perioada din istoria Pamantului, in care are loc o Schimbare cum n-a mai fost niciodata pe/pentru aceasta planeta. Si noi am venit aici tocmai fiindca am stiut ce o sa se intample, fiindca am vrut sa participam la marea petrecere – Petrecerea Ascensiunii umanitatii. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 02/08/2022