Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 mai 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 25 mai 2022
vibratia zilei 19 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Joel Osteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Osteen

E ușor să treci prin viață având resentimente sau purtând dușmănie/ ură unor oameni, plin de furie, vinovăție, rușine, îngrijorare, frică, invidie. Problema este că atunci când permiți acestor emoții să rămână în interiorul tău, ele ocupă spațiul care ar putea fi ocupat de bucurie, pasiune, veselie, bunătate, generozitate, compasiune, etc. Imaginează-ți că viața ta este ca un container care este menit să fie plin cu bucurie, pace, încredere în sine, creativitate, bunătate, etc.

Dacă tu permiți îngrijorării să te invadeze, atunci nu mai ai spațiu pentru pacea interioară.

Ele nu pot coexista – ori simți una, ori o simți pe cealaltă. Dacă tu permiți vinovăției să te invadeze, atunci nu mai ai loc pentru încrederea în sine. Motivul pentru care unii oameni nu-și iubesc viața/ nu se simt bine în pielea lor este acela că inima/ „containerul” lor este plin cu emoții negative. Ei își fac griji pentru o mulțime de lucruri, au resentimente față de diverși oameni, simt vinovăție/ se condamnă pe sine pentru greșeli din trecut, sunt invidioși pe diverse persoane și așa ajung ca circa 70% din „containerul” lor să fie încărcat cu negativitate.

Pentru bucurie, veselie, bunătate, creativitate, etc mai rămâne disponibil doar 30% din acel „container”.

De voi depinde dacă vă încărcați „containerul” cu vinovăție, rușine, îngrijorare, furie, frică, gelozie, resentimente, ură, dorință de răzbunare, invidie, etc. De voi depinde dacă acele emoții vă controlează, dacă le permiteți să vă conducă viața sau le curățați/ eliberați din interior. Noi toți trecem în viață prin diverse situații incofortabile/ dureroase, noi toți simțim emoții negative, dar noi toți putem face o alegere în astfel de situații: „Nu o să permit acestor emoții să mă controleze, să-mi otrăvească viața”. (Joel Osteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.50

Data articol: 24/05/2022