Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 19 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 19 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 19 septembrie 2023
vibratia zilei 3 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Noi suntem parte a procesului de Creație care are loc în fiecare clipă, dar nu la nivelul acela primar care înseamnă „a crea ceea ce vreau eu (egoul meu)”. 

Co-creația este o Chemare mistică ce înseamnă „Doamne, capitulez, facă-se Voia ta! Spune-mi ce am de făcut, ghidează-mă!”.

Nu e un gen de capitulare din spațiul neputinței, al slăbiciunii, al nevolniciei, ci este o capitulare de genul „Doamne, mi-ai oferit atât de mult! Ghidează-mă în a folosi cât mai bine ceea ce mi-ai oferit! Spune-mi ce vrei să fac, lucrează prin mine!”.

Este necesar să înțelegem că acea capitulare despre care vorbesc eu reprezintă de fapt o rugăciune: „Doamne, ghidează-mă, spune-mi ce vrei să fac!”. Și în fiecare zi te lași ghidat, permiți Divinității să lucreze prin tine în interacțiunile cu oamenii pe care îi întâlnești, în ceea ce spui, în alegerile pe care le faci, în activitățile în care te implici.

Când trăiești așa niciun lucru nu este „lipsit de importanță”, conștientizezi că orice lucru pe care îl faci, oricât de mic, are importanță în Schema generală, că totul are consecințe asupra Întregului. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/09/2023