Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 decembrie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 decembrie 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 8 decembrie 2022
vibratia zilei 10 ianuarie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Jennifer Hoffman lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Jennifer Hoffman

 Exista doi pasi de facut pentru a avea relatii echilibrate din punct de vedere energetic, cu “intrari” si “iesiri” echivalente (nu neaparat egale).

Primul pas este acela de a va cultiva capacitatea de a primi. CAPACITATEA DE A PRIMI este cea care creeaza dezechilibrele energetice din relatiile voastre.

Cel de-al doilea pas este acela de a va cultiva pretuirea de sine si CONVINGEREA CA AVETI TOT DREPTUL SA PRIMITI. Problemele voastre legate de sentimentul propriei valori sunt cele care va impiedica sa fiti o persoana care primeste si va face sa fiti o persoana care doar da altora – iar asta conduce la dezechilibre.

Exista si probleme legate de putere in relatiile dezechilibrate, pentru ca persoana care insista sa dea este cea care controleaza cantitatea, momentul, curgerea si directia energiei din relatie.

Observati daca permiteti sa primiti si cat de mult dati in relatiile voastre, alegeti-va parteneri care au ce sa va dea si invatati sa va bucurati de placerea impartasirii, a parteneriatului si a schimbului energetic echilibrat in acele relatii.

Daruiti cu inima deschisa, dar echilibrati actul daruirii cu disponibilitatea de a primi – si astfel va veti asigura ca va simtiti impliniti in relatiile respective. (Jennifer Hoffman)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 07/12/2022