Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. JOI 19 mai 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. JOI 19 mai 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. JOI 19 mai 2022
vibratia zilei 11 iunie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Toți oamenii care trăiesc pe Pământ au contracte încheiate la nivel de suflet. Altfel nu poți ajunge aici, pe Pământ. Așadar, dacă cineva crede „Eu nu am astfel de contracte”, acela trăiește într-o mare iluzie. Noi toți avem contracte și faptul că refuzăm să acceptăm acest lucru nu înseamnă că acele contracte dispar. E mai ușor pentru noi dacă acceptăm faptul că avem niște contracte cu diverși oameni, dacă identificăm care dintre relațiile noastre sunt unele karmice și care sunt relații-dar și dacă ne ocupăm de relațiile karmice, dacă încheiem cum se cuvine acele contracte încheiate la nivel de suflet. Asta înseamnă să nu ne mai războim cu oamenii respectivi, să nu le opunem rezistență, să nu le purtăm ranchiună/ dușmănie și să nu mai căutăm răzbunare, ci să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat și să-i iertăm.

Uneori contractele la nivel de suflet sunt făcute în baza unor promisiuni/ angajamente/ jurăminte făcute în vieți anterioare.

Contractele la nivel de suflet, odată făcute, nu mai pot fi negate/ respinse de acei oameni, pe motivul „Eu nu-mi amintesc să fi fost de acord cu așa ceva, deci nu se pune, nu e valabil”. Poate că aspectul tău uman nu-și amintește, dar sufletul tău își amintește și va respecta acel contract. Când tu, omul, spui „Nu te voi părăsi niciodată”, aceasta este o promisiune. Când tu spui „Vom fi împreună pentru totdeauna”, aceasta este o promisiune. Când tu spui „O să fiu lângă tine până la sfârșitul lumii”, aceasta este o promisiune. Unii au făcut jurăminte de castitate sau de sărăcie în vieți anterioare. Alți au jurat „Nu o să mai fac asta niciodată!” în vieți anterioare. Cu cât ai pus mai multă convingere în acea promisiune/ acel jurământ atunci când l-ai făcut, cu atât mai puternic(ă) este. Unii dintre noi au făcut în vieți anterioare jurăminte de viață și de moarte față de anumiți oameni și apoi, când s-au certat cu ei, au încălcat acel jurământ, considerând că nu e mare lucru.

Ba este mare lucru. Unii oameni refuză să mai aibă grijă din punct de vedere financiar de copiii lor după ce au divorțat, pe motiv că mama lor este o scorpie și nu vor să mai aibă nimic de-a face cu ea.

Să știți că nu scăpați atât de ușor dacă faceți asta, pentru că deși nu sunteți conștienți, voi v-ați luat un angajament față de acei copii, ei sunt ai voștri și dacă refuzați să vă respectați angajamentul, asta va avea consecințe. Și poate copiii voștri v-au iertat, nu mai au resentimente față de voi, acceptă că sunteți genul de oameni care nu au grijă de copiii lor, dar voi nu ați terminat cu acel contract, veți răspunde la un moment dat pentru că l-ați încălcat. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 18/05/2022