Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 18 august 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 18 august 2022

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 18 august 2022
vibratia zilei 7 septembrie 2022

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRA Rose, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRA Rose

Este important sa va exercitati discernamantul in ceea ce priveste persoanele/ grupurile de care va apropiati, in cautare de tovarasi pe calea spirituala. Nu va lasati incantati de orice persoana/ grup care va ofera informatii care vi se par interesante, nu credeti orbeste in tot ceea ce va spune o persoana sau un grup, doar fiindca vi se pare ca ea/ei sunt mult mai avansati decat voi pe Cale. Folositi-va discernamantul, observati daca rezonati cu ceea ce vi se spune, nu luati de bun totul, numai fiindca acea persoana sau acel grup v-a spus si lucruri cu care rezonati.

Daca sunteti la inceput, nu va grabiti sa va „inrolati” intr-o anumita miscare spirituala, sa deveniti adeptul unei invataturi sau al alteia, doar fiindca aceea este prima cu care luati contact dupa ce v-ati trezit spiritual. Ascultati, observati, fiti atenti la ceea ce simtiti, dincolo de ceea ce vi se spune, fiti atenti daca rezonati sau nu cu acele invataturi.

Nu considerati ca daca o anumita invatatura are multi adepti este ceva ce vi se potriveste si voua, este si Calea voastra.

 Nu urmati orbeste nimic si pe nimeni. Nu inghiti nimic pe nemestecate. Fiti deschisi, ascultati, retineti ce rezoneaza cu voi si dati la o parte tot ce nu rezoneaza cu voi, indiferent ce guru/ Maestru va spune acel lucru.

In timp, dupa ce veti afla/ acumula mai multe informatii si veti experimenta mai multe lucruri, o sa va lamuriti ce este potrivit pentru voi si ce nu este potrivit, ce este adevarat pentru voi si ce nu este adevarat (in fiecare etapa), ce este parte din Calea voastra si ce nu este. (EldoRa Rose)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/08/2022