Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop zilnic : Horoscopul zilei de azi, DUMINICA 26 MAI 2019. Tu la ce ai de reflectat azi?

25 mai 2019, , Vizualizări:
horoscop zilnic - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - astrology-1244728_1920

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

horoscop zilnic

Este momentul sa te confrunti cu aspecte cu care nu te-ai confruntat in trecut si tot ce ai ingropat adanc va iesi la suprafata sa te bantuie pana nu le rezolvi. Invata, creste, extinde-ti orizonturile si schimba perspectiva suficient de mult incat sa poti vedea calea cea mai buna pentru tine dintr-un conflict. Este multa furie care inca e in tine si in lumea ta ce nu a avut spatiu sa fie exprimata atunci cand trebuia si ea inca asteapta sa iasa si sa te elibereze. Citeste-ti noul Horoscop zilnic dragoste AICI!

Vrei sa stii cum iti va fi VARA 2019 cu 2 eclipse si 5 planete retrograde ? Iata Horoscopul verii 2019 aici !

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

horoscop zilnic

Lucrurile in sfarsit merg bine pe calea ta si actiunile facute in zilele urmatoare vor da roade in saptamanile ce vin. Desi inca trebuie sa crezi in tine si in eforturile depuse, va mai dura putin pana cand vei vedea cum credintele tale iti modeleaza realitatea in viitor.

Cele mai bune intentii trebuie sa vina din inima in loc de minte ca sa te dezvolti asa cum vrei. Actioneaza dupa cum iti dicteaza impulsul inimii dar sa ai si claritatea emotionala a sentimentelor ce te conduc spre fericire. Citeste-ti noul Horoscop zilnic dragoste AICI!

Vrei sa stii cum iti va fi VARA 2019 cu 2 eclipse si 5 planete retrograde ? Iata Horoscopul verii 2019 aici !

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

horoscop zilnic

Tu stii ce este bine pentru tine si ai in minte o formula care ar trebui sa te ajute sa te descurci cu orice aspecte. Deci nu te face indisponibil in fata cerintelor vietii care au intentia sa te faca mai fericit si sa iti rezolve nevoile autentice.

Fii atent sa nu faci greseli care sa te umple de si mai multa munca in saptamanile urmatoare.Reevalueaza azi proiectele intarziate si fa schimbari pozitive pentru binele tau. Ramai centrat si impamantat, cu spirit practic asa cum esti tu si cu suficienta cantitate de vise cat sa te duca mai departe cu bucurie. Citeste-ti noul Horoscop zilnic dragoste AICI!


Vrei sa stii cum iti va fi VARA 2019 cu 2 eclipse si 5 planete retrograde ? Iata Horoscopul verii 2019 aici !

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop zilnic

Este o zi dedicata pentru sinceritate si pentru acele subiecte pe care le poti vedea doar cand iti dai la o parte mastile. Tu ai multe talente in care poti investi. Avanseaza in directia potrivita in loc sa stai intr-un singur loc prea mult timp, constient ca schimbarile pe care le imbratisezi te fac o persoana mai bogata si mai curajoasa. Citeste-ti noul Horoscop zilnic dragoste AICI!Vrei sa stii cum iti va fi VARA 2019 cu 2 eclipse si 5 planete retrograde ? Iata Horoscopul verii 2019 aici !

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu