Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 21 august 2013. Afla cum te influenteaza Luna Plina

21 august 2013, , Vizualizări:
Horoscop luna plina

Iata previziunile astrale oferite de Astrocafe.ro si afla cum te poate influenta Luna Plina.

astrocafe.ro

 

Berbec

Interesanta zi! In preajma diminetii se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, insa la amiaza Luna deja paraseste acest Semn si se instaleaza in Semnul Pestilor. Daca in prima parte a zilei esti exuberant, animat de dorinte si planuri marete alaturi de prieteni, protectori sau sustinatori, de la amiaza devii mult mai introvertit si orientat catre sufletul tau. Se recomanda prudenta, pentru ca incarcatura energetica astrala de astazi te poate obosi mult. Evita activitatile fizice si mentale deosebite. Sanatatea este vulnerabila, insa odihna si remediile naturiste iti sunt cele mai indicate.

 

 

Taur

Ziua incepe in forta cu evenimente deosebite in planul socio-profesional, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului, chiar de dimineata. Este vorba despre un final de etapa profesionala, final care iti poate aduce modificarea statutului si imaginii tale publice. Evita discutiile contradictorii cu sefii si retragete-te prudent din prim-planul profesional. La amiaza, Luna se afla deja in Semnul Pestilor, schimbandu-ti starea de spirit si registrul evenimentelor. Sunt momente potrivite discutiilor cu prietenii sau cu protectorii. Totusi, asculta mai mult decat sa vorbesti si, deocamdata, nu emite judecati asupra celor petrecute in viata ta.

 

 

Gemeni

In dimineata acestei zile se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, dinamizandu-ti mentalul superior. Astfel este posibil sa iti modifici scara valorilor morale, sa imbratisezi o alta filozofie de viata si chiar sa te apuci sa studiezi profund in acest sens, fie printr-un curs, o scoala de profil sau pur si simplu sa iei la rasfoit carti de specialitate. La pranz, Luna se muta in Semnul Pestilor, indemnandu-te sa iesi la rampa. Datorita faptului ca in ultimele zile ti-ai elevat sufletul, chiar si fara sa iti dai seama, ceilalti, in special superiorii de la locul de munca, te vor observa si aprecia. Insa evita vorba lunga si epatarea cunostintelor tale.

 

 

Rac

Interesante lucruri se petrec in sectorul banilor si bunurilor administrate in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului in orele diminetii. Ori primesti o suma de bani restanta de pe urma unei colaborari, ori demersurile financiare legate de o mostenire, un partaj sau o afacere ajung la final, ori partenerul de viata aduce bani suplimentari la bugetul familiei. Oricum este un final de etapa financiara de care chiar te poti bucura. Spre pranz, Luna se va muta in Semnul Pestilor, oferindu-ti liniste si pace in suflet. Sunt momente excelente pentru abordarea unor lecturi ezoterice.

 

 

Leu

Traversezi zile importante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. In primele ore ale diminetii se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, ajutandu-te sa iei decizii radicale vizavi de activitatile desfasurate in comun cu altii. Este bine sa renunti la persoanele care simti ca nu te mai ajuta sau la implicarile sociale nesatisfacatoare. Totusi, fii prudent pentru ca exista riscul sa fii prea radical in gandire si sa iei decizii pripite. De la pranz, tensiunea dintre tine si ceilalti se estompeaza, pentru ca Luna se va muta in Semnul Pestilor si iti va muta atentia pe castigurile si favorurile de la si prin altii.

 

 

Fecioara

Activitatile de rutina, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasa vor suferi modificari, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului. Bine ar fi sa faci de bunavoie schimbarile necesare, altfel existand riscul suprasolicitarii nervoase si fizice. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. La amiaza, Luna se muta in Semnul Pestilor, oferindu-ti informatii pretioase legate de parteneriate si colaborari. Unele aspecte parteneriale te nemultumesc, pe altele nu le intelegi, altele se pot finaliza brusc si fara vreo explicatie. Protejeaza-te de provocarile exterioare si ai rabdare ca pana la urma totul se va desfasura in favoarea ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax