Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc: Ce zodie esti dupa ora nasterii

30 iunie 2018, , Vizualizări:
zodiac chinezesc ora - sfatulparintilor.ro - foter_com

In antichitate, oamenii masurau timpul impartindu-l in perioade de doua ore, reprezentate de caracteristicile diverselor animale pe intervalul respectiv.

 

Iata ce zodie esti, potrivit zodiacului chinezesc, in functie de ora la care te-ai nascut si ce caracteristici prezinta fiecare zodie in parte.

 

Sobolan

23:00-1:00 – Pentru ca atunci devin sobolanii activi si incep sa caute mancarea.

Caracteristici: Sunt rapizi, versatili, au o intuitie buna, reactii rapide. Se adapteaza repede, au un spirit de observatie ascutit, profita de orice opurtunitate. Sunt foarte curiosi si isi utilizeaza foarte bine mainile.

 

 

Bivol

1:00-3:00 – Pentru ca atunci incep bivolii sa manance inainte sa plece la munca campului.

Caracteristici: Sunt puternici si hotarati, harnici si demni de incredere. Sunt onesti, patrioti, ambitiosi si cu idealuri inalte. Sunt atasati de familie si de munca lor. Sunt traditionalisti si conservatori.

 

Afla aici Zodiac chinezesc ani.

 

 

Tigru

3:00-5:00 – Pentru ca atunci incep tigrii sa vaneze.

Caracteristici: Sunt curajosi, competitivi, imprevizibili. Sunt incapatanati si judeca aspru, sunt activi si isi sustin cu tarie punctele de vedere. Sunt autoritari, nu isi intorc niciodata cuvantul. Sunt demni de incredere si lideri innascuti. Spun totul clar, fara menajamente si reusesc sa se stapaneasca in orice situatie. Accepta provocarile si nu pot fi docili.

 

 

Iepure

5:00-7:00 – Pentru ca atunci incep iepurii de jad de pe Luna incep sa bata iarba cu un pisalog.

Caracteristici: Sunt tacuti si draguti, eleganti si tot timpul in stare de alerta. Dragastosi si rabdatori, iepurii sunt foarte responsabili. Sunt persoane agreabile in compania carora iti place sa petreci timpul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu