Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 8 - 14 ianuarie. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 8 – 14 ianuarie. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 8 – 14 ianuarie. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile
Wisdom of Hidden Realms

Oracolscop saptamanal Astrocafe.ro 8 – 14 ianuarie. Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 

astrocafe

 

Berbec – The Eyes of Beauty
Berbec - The Eyes of Beauty
In spatele unor circumstante in care te regasesti se afla o frica pe care o exprimi prin judecati aspre la adresa ta si a celor implicati. Nu cumva te uiti doar la defecte, puncte slabe, omisiuni si la ce este in neregula in loc de ce ar putea fi bun, corect? Da-ti voie sa-i vezi pe ceilalti cu alti ochi, exact asa cum sunt, frumosi si perfecti la fel ca si tine. Aceasta schimbare de perceptie iti poate aduce in acest moment tot ce ai nevoie, ajutandu-te ca in final sa ai o alta viziune asupra situatiei in care te afli si, mai ales, o alta posibilitate de rezolvare.
Taur – The Keeper of the Scales
Taur - The Keeper of the Scales
In aceasta saptamana e posibil sa te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect in ceea ce te priveste. Crezi ca ceilalti te-au cam lasat in urma lor? Porobabil ca mandria ta exacerbata si egoismul inclina balanta cantarului facandu-i pe cei din jurul tau sa se indeparteze un pic. Profita de aceasta pauza si fa acele lucruri care iti pot readuce echilibrul, renunta la persoanele, situatiile si comportamentele  care iti aduc dizarmonie si apoi bucura-te de rezultatele acestor alegeri.
Gemeni – The Ringmaster of Scrutinity
Gemeni - The Ringmaster of Scrutinity
Daca te afli intr-o situatie care iti da batai de cap, cea mai buna varianta de a o rezolva este sa te uiti la ea cu discernamant si claritate, lasand deoparte ce stiai pana acum sau ce credeai despre ea. Fundatia pe care ai construit pana acum, impreuna cu ceilalti implicati, are unele fisuri si ar fi de dorit sa le descoperi, inainte ca totul sa se naruie. Pe de alta parte, incearca sa descoperi ce promisiuni mai vechi, juraminte, intelegeri ai cu aceste persoane, si care acum nu mai servesc scopului si cresterii tale, si rescrie-le sau anuleaza-le.
Rac – The Hawk Prince
Rac - The Hawk Prince
Saptamana incepe cu vesti bune pentru tine – primesti raspunsuri la unele intrebari pe care ti le-ai tot adresat in ceea ce priveste cariera si destinul tau. Fii atent la telefoane, email-uri sau conversatii care iti pot aduce acea informatie referitoare la urmatorul pas pe care il ai de facut. Universul este intr-un dialog continuu cu tine in aceste zile, asa ca prezenta si „urechile ciulite” sunt esentiale. Fii deschis si lasa Spiritul sa-ti transmita mesajele sale, pe orice cale alege, si urmeaza-i ghidarea.
Leu – The Lady of the Gift
Leu - The Lady of the Gift
Detii informatii importante, dar pe care eviti sa le faci cunoscute pentru a putea sa ii manipulezi sau sa ii controlezi pe altii? Actul de a ascunde este o minciuna, care are la baza frica de a nu fi suficient de bun. Daca observi acest aspect in mai multe domenii din viata ta, acum e momentul pentru o schimbare in acest sens. Oricand o poti lua de la inceput si poti folosi ca baza de plecare onestitatea si o inima deschisa. Daruieste fara a astepta ceva in schimb si fii sincer cu tine insuti si cu ceilalti.
Fecioara – The Map Maker of Destiny
Fecioara - The Map Maker of Destiny
Saptamana aceasta intalnesti o oportunitate, care iti poate aduce o schimbare importanta in viata. Rezultatul final depinde de modul in care te raportezi la aceste circumstante si mai ales cum alegi sa raspunzi. Ai abilitatea de a-ti crea propriile posibilitati si astfel vointa ta proprie si diferite alegeri iti stau la dispozitie acum, pentru a-ti croi un nou drum. Fii atent la ce vine catre tine in aceste zile si, mai ales, la modul in care reactionezi in contextele create. Destinul iti va fi determinat de modul in care te angajezi in calatoria ta.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 08/01/2018