Oracolscop Astrocafe.ro saptamana 9-15 octombrie. Impulsivitate, final de relatii, dorinta de libertate. Vezi etalarea pentru fiecare zodie in parte - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro saptamana 9-15 octombrie. Impulsivitate, final de relatii, dorinta de libertate. Vezi etalarea pentru fiecare zodie in parte

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro saptamana 9-15 octombrie. Impulsivitate, final de relatii, dorinta de libertate. Vezi etalarea pentru fiecare zodie in parte
enchanted map - oracolscop astrocafe.ro

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map” –  Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

 astrocafe

 

Berbec – Spark
Berbec - Spark
In aceste zile esti plin de forta, idei si inspiratie. Pare ca focul creativitatii te mistuie si unele persoane, din cercul tau apropiat de prieteni, pot incerca sa te domoleasca. Incearca sa pui in aplicare toate ideile care iti vin, renuntand sa te lasi consumat in interior de aceasta flacara. Chiar daca nu ai numerosi aliati, ai incredere ca tot ce simti sa faci vine dintr-un spatiu care se afla dincolo de ce stiai tu pana acum. Fortarea lucrurilor si impulsivitatea ar fi de dorit sa fie temperate acum, asa ca, incetineste ritmul si respira.
Taur – Ghostlands
Taur - Ghostlands
E posibil ca in aceasta saptamana sa intalnesti oportunitatea de a-ti reanaliza pozitia intr-o relatie personala sau de afaceri. Pare ca acel “loc” la care visezi este lipsit de substanta, iar acum nu ai claritatea necesara pentru a vedea lucrurile exact asa cum sunt. Evita sa te lasi pacalit de gandul ca fericirea si implinirea ta depind de niste factori externi, dintr-un viitor imaginar. Traieste-ti viata zi de zi, caci fiecare este un nou inceput plin de frumusete si adevar, stai departe de iluziile trecutului si viitorului si gaseste bucurie in ce ai acum.
Gemeni – Balancing Act
Gemeni - Balancing Act
Traversezi o perioada incitanta in care incepi sa iti pui in ordine anumite aspecte din viata, care ti-au cam dat batai de cap. De asemenea, e posibil ca unele domenii sa fi beneficiat mai mult de atentia ta, in timp ce altele au cam fost neglijate. Oricare ar fi situatia, echilibrul este un aspect important in viata ta si esti invitat sa il regasesti. Adapteaza-te la circumstantele prezente si actioneaza in consecinta. Pe de alta parte, acorda mai multa atentie pasiunilor tale care iti confera o stare de bine si iti aduc un plus de energie.
Rac – Sad Embrace
Rac - Sad Embrace
In aceste zile e posibil sa te confrunti cu sentimentul ca esti pierdut si ca multe din lucrurile pe care te-ai straduit atat de mult sa le obtii nu mai au aceeasi importanta in ochii tai. Chiar daca nu pare, este o perioada care iti aduce o alta ordine in viata si un nou unghi din care poti privi anumite situatii. Tot ce a fost construit pe fundatii false, subrede sau “incorecte” se destrama aducandu-ti un fals sentiment de dezamagire. Cu toate astea, orice pierdere ar surveni, ea nu face altceva decat sa faca loc in viata ta pentru ceva nou si minunat.
Leu – One –Ring Circus
Leu - One –Ring Circus
Pe zi ce trece experimentezi ce inseamna cu adevarat independenta, libertatea, si asta iti aduce bucurie si un sentiment de implinire. Iti regasesti puterea, incantarea de a descoperi locuri si oameni noi, iar viata iti arata si alte drumuri pe care poti alege sa mergi. E posibil ca nu toti cei din jurul tau sa-ti impartaseasca viziunile si dorintele, dar e important sa mergi inainte, cu intelepciune. Atunci cand stii cine esti si cand simti unde te “termini” tu si incep ceilalti, esti perfect capabil sa cunosti cele mai bune relatii, transformatoare si creative.
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 09/10/2017