ORACOLSCOP Astrocafe.ro saptamana 25 septembrie - 1 octombrie 2017. Agresivitate si autocritica. O zodie incepe o alta etapa! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ORACOLSCOP Astrocafe.ro saptamana 25 septembrie – 1 octombrie 2017. Agresivitate si autocritica. O zodie incepe o alta etapa!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » ORACOLSCOP Astrocafe.ro saptamana 25 septembrie – 1 octombrie 2017. Agresivitate si autocritica. O zodie incepe o alta etapa!
wisdom of hidden realms

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 25 septembrie – 01 octombrie 2017.

 

Berbec – The Queen of the Light

Aceasta carte iti aduce  vestea unui succes mult asteptat. Pasii iti sunt ghidati, iar tu doar trebuie sa te lasi inspirat. Incepi sa percepi cu usurinta modul in care iti manifesti realitatea, si drumul potrivit ti se dezvaluie pas cu pas. Ai muncit “din greu” ca sa ajungi in acest punct, asa ca poti fi mandru de toate alegerile facute cu inima, caci ele au reprezentat adevarul tau. Raplateste-te pentru perseverenta si devotamentul cu care ti-ai invatat lectiile vietii, si paseste catre o alta etapa. Calea iti este deschisa.

 

 

 

 

 

Taur – The Sun Dancers

Lucrurile catre care iti indrepti atentia dau nastere unei experiente, care se supune legilor universale. Energia, cu care iti incarci dorintele, actioneaza precum un magnet, iar ceea ce primesti in schimb are aceeasi vibratie. Permite, cu bucurie si recunostinta, ca realitatea sa se schimbe implinindu-ti cele mai marete vise. Toate lucrurile sunt posibile acum, iar tu doar trebuie sa le lasi sa intre in viata ta cu usurinta. Chiar daca frica iti mai da tarcoale, tu stii, in adancul sufletului tau, ca esti in siguranta si deplin protejat de catre Divinitate.

 

 

 

 

 

 

Gemeni – The Shadow Queen

Cum ar fi daca ti-ai arata mai multa compasiune tie insuti? Prea multa autocritica, si infierarea asa ziselor defecte de caracter, duce la scaderea stimei de sine si a increderii in propria ta persoana. Tot ceea ce esti azi, nu este altceva decat un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca raspuns la dificultatile intalnite in viata. Daca te surprinzi ca iti ascunzi teama, si sentimentul de nesiguranta, sub masca arogantei si a superioritatii, ar fi de dorit sa te intorci la tine, in inima ta, si sa devii constient ca tu esti Sursa.

 

 

 

 

 

Rac – The Fire Prince

Ar fi de dorit sa acori o atentie sporita, in aceasta saptamana, actiunilor pe care le intreprinzi. E posibil ca unele dintre ele sa devina “incendiare”, scanteia fiind, in acest caz, agresivitatea. Incetineste ritmul si nu mai fi atat de nerabdator sa iti atingi telurile. De asemenea, stai departe de ambitiile nestavilite ale altora, si asculta-ti intuitia care iti semnaleaza ori de cate ori te afli in pericol. Evita sa te cufunzi in munca peste masura sau concentrare obsesiva pe ce iti doresti. E timpul sa-ti restabilesti echilibrul energetic.

 

 

 

 

 

Leu – The High Lord of Gratitude and Service

Aceasta saptamana este prielnica pentru o introspectie mai profunda in adancul fiintei tale. Intrebarile pe care ar fi de dorit sa ti le pui sunt: ai uitat sa-i ajuti pe ceilalti? Esti concentrat mai mult pe atingerea telurilor si te-ai izolat de cei dragi? Ambitiile tale sunt despre a deveni special, diferit de ceilalti, sau mai bun decat sunt ei? Provocarea este de a accepta un dar sub forma unei noi perceptii asupra bogatiei si ambitiei. Intr-un moment calm de capitulare, miracolele iau nastere. Cand iti schimbi perceptia succesul va fi cu siguranta al tau.

 

 

 

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

Data articol: 25/09/2017