Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 24-30 august - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 24-30 august

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 24-30 august
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
astrocafe.ro

Iata mesajele pentru saptamana 24 – 30 august 2015.

 

Berbec – Making a Choice

Cu toate ca pentru tine poate parea comod, nu este cazul sa lasi responsabilitatea vietii tale in mainile celorlalti. Lasandu-i pe altii sa aleaga pentru tine, nu face ca lucrurile sa fie mai usoare. Chiar daca ti-e frica sa te confrunti cu consecintele alegerilor tale, evita compromisurile – in orice clipa poti face o alegere noua. Fii onest cu tine insuti in legatura cu motivele care se afla in spatele optiunilor tale, si e posibil sa vezi necesitatea de a schimba anumite lucruri. intuitia te ghideaza cu claritate tinand cont de binele tau cel mai inalt.

 

 

 

 

Taur – Strenght

Te afli in punctul in care te poti descurca cu usurinta chiar si in situatiile ce pot parea fara iesire. Indiferent de ceea ce se intampla, nimic nu te poate da la o parte din drumul evolutiei tale si devii capabil sa valorifici energiile creative care sunt la dispozitia ta acum. Ai abilitati de vindecator pe care ti le poti dirija prin intermediul mainilor, gandurilor si al inimii. Foloseste aceasta capacitate a ta pentru a purifica energia din casa, birou sau masina, sau pentru a transforma si vindeca orice situatie care te preocupa in aceste zile.

 

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 24/08/2015