Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 9-15 aprilie 2018

09 aprilie 2018, , Vizualizări:
wisdom

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 astrocafe

 

Berbec – The World Lord
Berbec - The World Lord
In aceasta saptamana, comunicarea este punctul catre care e necesar sa-ti indrepti atentia. Foloseste cuvinte pozitive, incurajatoare, care poarta cu ele o energie benefica. In schimb, vei primi manifestarea acelei energii in forma fizica. “Aplauda-te” pentru tot ceea ce faci, deoarece si cele mai mici realizari sunt importante. De asemenea, multumeste pentru serviciile de care te bucuri, chiar si pentru facturile la utilitati, si observa cum abilitatea ta de a le achita creste, pe masura ce te aliniezi la sursa de putere a Spiritului.
Taur – The Camel Boy
Taur - The Camel Boy
Daca in aceasta saptamana te simti suprasolicitat la locul de munca, ar fi indicat sa soliciti ajutor. Astfel iti vor iesi in cale exact acei oameni necesari, pentru a gestiona situatiile, care te depasesc. E posibil chiar sa primesti un sfat intelept, de la o persoana apropiata, care iti poate da idei pentru o mai buna organizare. Indiferent de situatie, acesta este un semn ca atunci cand ceri, primesti ceea ce ai nevoie. Sincronicitatea este implicata atunci cand soliciti asistenta, iar Universul iti pune la dispozitie toate instrumentele utile.
Gemeni – The Dream Walker
Gemeni - The Dream Walker
Acum e o perioada importanta pentru tine, caci visele tale devin realitate. Doar acorda-le atentie pentru a putea vedea care din ele sunt ale inimii si care sunt ale mintii. Divinitatea are un vis doar pentru tine, si tot ce ai de facut este sa ceri sa-ti fie dezvaluit si sa-l primesti in viata ta. De asemenea, in aceasta saptamana capeti usurinta in tot ce iti propui, iar unele lucruri par sa se rezolve de la sine. Ai claritate, iar o buna organizare te ajuta in gestionarea situatiilor foarte solicitante. Fii deschis la ce vine catre tine.
Rac – The High Lord of Gratitude and Service
Rac - The High Lord of Gratitude and Service
Drumul pe care esti acum, este cel potrivit pentru tine. Generozitatea si blandetea cu care ai actionat, pana acum, iti aduc mari satisfactii si te ajuta sa iti materializezi, cu usurinta, visele.  In aceste zile, poti intocmi o lista in care sa-ti amintesti de toate acele lucruri din viata ta, si din jurul tau, pentru care ai putea fi recunoscator. Recunostinta actioneaza precum un magnet pentru iubire adevarata, in toate formele. De asemenea, acorda-ti mai mult timp pentru a face ceea ce-ti place, cu entuziasm si iubire.
Leu – The Eagle King
Leu - The Eagle King
In aceasta saptamana esti provocat sa vezi adevaratele tale scopuri, din spatele evenimentelor in care esti implicat, caci nu este menit ca totul sa se intample asa cum ai programat. Poti vorbi cu o persoana apropiata, in care ai incredere si este obiectiva, despre situatia sau situatiile in care te afli. Astfel vei primi o imagine de de ansamblu, care te poate ajuta sa iti clarifici gandurile si actiunile. Intotdeauna exista un scop in orice deturnare de la drumul propus, iar acesta este in folosul tau, chiar daca nu intelegi acum.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu