Oracolscop Astrocafe.ro 26 februarie - 4 martie 2018. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro 26 februarie – 4 martie 2018. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro 26 februarie – 4 martie 2018. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile
wisdom

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 astrocafe
Berbec – Gaia’s Garden
Berbec - Gaia’s Garden
Mesajul acestei carti iti aminteste ca in Univers resursele sunt nelimitate si ca ai tot ce este necesar pentru a-ti indeplini visele. Chiar daca mintea iti spune ca mai ai nevoie de o multime de lucruri, ca trebuie sa mai astepti, ai incredere ca vei descoperi cu usurinta toate acestea si vei ajunge la rezultatul dorit. Succesul apare in viata ta ca rezultatul intentiilor pe care le-ai sadit cu multa grija, din ceea ce esti tu. Mentine o atitudine de recunostinta si gratitudine pentru tot ce este si vine la tine.
Taur – The Keeper of the Scales
Taur - The Keeper of the Scales
In aceasta saptamana e posibil sa te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect in ceea ce te priveste. Crezi ca ceilalti te-au cam lasat in urma lor? Porobabil ca mandria ta exacerbata si egoismul inclina balanta cantarului facandu-i pe cei din jurul tau sa se indeparteze un pic. Profita de aceasta pauza si fa acele lucruri care iti pot readuce echilibrul, renunta la persoanele, situatiile si comportamentele  care iti aduc dizarmonie si apoi bucura-te de rezultatele acestor alegeri.
Gemeni – The Sacred Union
Gemeni - The Sacred Union
In aceasta saptama este vorba despre parteneriate minunate si reale, bazate pe o comunicare armonioasa si teluri comune. Indiferent de domeniul de viata, fie ca este vorba de cel personal sau de afaceri, acum este momentul propice pentru a aduce armonia in relatiile cu ceilalti, intr-o maniera pozitiva si fara compromisuri. Apreciaza oamenii care exista in viata ta si da-ti voie sa vezi ce posibilitati minunate pot aduce ei in ceea ce te priveste. Evita sa cazi in capcana mintii, care te poate indeparta de aceste daruri.
Rac – The River Queen
Rac - The River Queen
Ape involburate si rapide se indreapta catre tine in aceste zile si senzatia este ca esti singur in fata acestor forte ale naturii. Important este sa stii ca nimic rau nu ti se poate intampla, desi evenimentele pot parea la prima vedere coplesitoare sau intense. Lasa frica deoparte si mergi inainte si vei vedea ca in final vei ajunge la mal in siguranta, fara a fi afectat de toate aceaste  intemperii. Pana la urma toate aceste lucruri se pot transforma intr-o aventura ce-ti va aduce daruri minunate.
Leu – The Eyes of Beauty
Leu - The Eyes of Beauty
In spatele unor circumstante in care te regasesti se afla o frica pe care o exprimi prin judecati aspre la adresa ta si a celor implicati. Nu cumva te uiti doar la defecte, puncte slabe, omisiuni si la ce este in neregula in loc de ce ar putea fi bun, corect? Da-ti voie sa-i vezi pe ceilalti cu alti ochi, exact asa cum sunt, frumosi si perfecti la fel ca si tine. Aceasta schimbare de perceptie iti poate aduce in acest moment tot ce ai nevoie, ajutandu-te ca in final sa ai o alta viziune asupra situatiei in care te afli si, mai ales, o alta posibilitate de rezolvare.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 26/02/2018