Oracolscop Astrocafe.ro 19-25 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro 19-25 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro 19-25 februarie 2018. Mesajele Enchanted Map pentru toate zodiile
enchanted map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

 

astrocafe

 

Berbec – Slow and Steady
Berbec - Slow and Steady
A impinge lucrurile dincolo de mersul lor firesc din aceasta perioada, nu iti garanteaza un succes rapid, ci dimpotriva, iti poate aduce mai multe neplaceri decat esti capabil sa gestionezi. Incetineste ritmul, respira, ia o pauza si fii atent si la nevoile fiintei tale. In ciuda a ceea ce crezi, nu esti o masinarie facuta sa munceasca non-stop. Daca alegi sa o iei mai usor devii mult mai constient de ceea ce se afla in jurul tau, poti lua decizii intelepte, iar puterea ta de munca va fi in curand la cote ridicate.
Taur – Field of Dreams
Taur - Field of Dreams
In zilele urmatoare e posibil sa te confrunti cu unele situatii care te fac sa-ti pui sub semnul intrebarii telurile propuse. Intrebarea care te poate ajuta este: sunt acestea ale mele sau ale altora? Care este rezultatul pe care-l urmaresti: banii, faima, protectia? Aloca-ti timp si uita-te cu atentie la ce iti doresti si mai ales pentru ce iti doresti acele lucruri, caci in spatele lor pot sta ascunse scopuri care nu sunt tocmai in acord cu cine esti tu in adancul fiintei tale. Important este sa actionezi cu autoritate.
Gemeni – Stuck in the Mud
Gemeni - Stuck in the Mud
Schimbarea de ritm pe care o simti, si care poate fi comparata cu intrarea pe taramuri mlastinoase, nu are alt scop decat acela de a te face sa incetinesti si sa te uiti in jurul tau. Semnul pe care-l primesti in aceasta saptamana este ca acum atentia ta e necesar a fi indreptata in alta directie, diferita de ceea ce ai facut in ultima perioada. Evita sa te impotrivesti, caci singurul lucru pe care il vei obtine va fi sa te afunzi si mai mult in aceasta situatie. Doar fii atent la semne si la drumurile care ti se astern acum la picioare.
Rac – Commitment
Rac - Commitment
In aceasta saptamana poate sa ti se propuna semnarea unui contract sau poti fi pus in situatia de a-ti lua un angajament pe care mai tarziu sa-l consideri nepotrivit. Acum nu este momentul oportun pentru a semna acte sau a face alegeri care iti pot crea obligatii pe termen lung. Pe de alta parte, nu este benefic pentru tine nici sa reziliezi contracte aflate in vigoare, asa ca mai degraba asteapta sa treaca aceasta saptamana pentru a capata mai multa claritate in ceea ce ai de facut. Foloseste aceste zile pentru a-ti ingriji corpul.
Leu – Heal the “Ouch”
Leu - Heal the “Ouch”
In zilele care urmeaza poti fi provocat sa te uiti cu onestitate la nedreptatile, dezavantajele si prejudiciile pe care le-ai adus, intr-o forma sau alta, unor persoane din jurul tau. Chiar daca acestea ti-au creat neplaceri in trecut, acum este timpul sa le ierti si sa mergi mai departe, eliberat de orice povara a resentimentelor. Vechile rani si dureri nu-ti mai pot face rau atat timp cat renunti a le mai pastra vii in memoria ta. Accepta imperfectiunea umana si pastreaza-ti calea aleasa – lucrurile vor fi cu siguranta in avantajul tau.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 19/02/2018