Minerva 10–16 decembrie. Ce se întâmplă din 11 decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Minerva 10–16 decembrie. Ce se întâmplă din 11 decembrie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Minerva 10–16 decembrie. Ce se întâmplă din 11 decembrie
Ai remarcat faptul ca sunt unele perioade in viata in care nu se intampla absolut nimic care sa te faca sa povestesti persoanelor dragi, iar apoi vine o perioada in care totul se schimba radical in viata ta?

Horoscop Minerva 10 – 16 decembrie 2017. Afla ce zodie își va schimba viața. Totul se începe din 11 decembrie.

Horoscop Minerva 10 – 16 decembrie 2017

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii. Citeste continuarea.

 

 

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur. Nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui termen limită şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală. Citeste continuarea.

 

 

GEMENI

Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea. Citeste continuarea.

 

 

RAC

Iată nişte nativi pe care i-aş numi mulţumiţi, dacă nu chiar fericiţi! Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii, pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciul şi chiar sănătatea sunt foarte bine susţinute.Citeste continuarea.

 

 

LEU

Cred că este o perioadă de reflecţie asupra a ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi încă de acum 12 ani, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze. Citeste continuarea.

 

 

 

FECIOARĂ

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu o stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte. Citeste continuarea.

 

 

BALANȚĂ

Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Posibilă câştigarea unor litigii, chiar nesperat aş spune, dacă lucrează în domeniu, vor fi actorii principali într-o serie de procese pe care le vor administra nu doar cu echilibru, ci şi cu o formidabilă intuiţie a momentului şi cu o cunoaştere excelentă a ceea ce înseamnă procedurile juridice. Citeste continuarea.

 

 

 

SCORPION

Deocamdată, și lor ar trebui să le meargă din plin. O perioadă fastă pentru cei care lucrează în domeniul relaţiilor externe, administraţiei, informaţiilor şi sănătăţii, domenii în care puterea este cea care impune calea. Acum se concep strategii care să cuprindă segementele amintite, vin şi fondurile, nu trebuie decât să acţioneze. Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei. Citeste continuarea.

 

 

 

SĂGETĂTOR

Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional. Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia. Citeste continuarea.

 

 

 

CAPRICORN

În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii, multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut. Citeste continuarea.

 

 

 

VĂRSĂTOR

Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat. Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum. Citeste continuarea.

 

 

PEȘTI

Aceşti nativi îşi vor concetra atenţia, în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii! Alţii vor evada, iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Citeste continuarea.

 

 

Horoscopul INTEGRAL este pe TEOTRANDAFIR.COM.

Data articol: 08/12/2017