Shop
Ultimele 100 de articole

Luna plina in Pesti, 6 septembrie 2017. Dezamagiri sanatoase, iubire si vise implinite

05 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
Saptamana aceasta avem Luna plina in Pesti - miercuri, 6 septembrie, ora 10:03, imediat dupa ce Mercur isi reia mersul direct, iar Marte intra in Fecioara, pe 5 septembrie.

Saptamana aceasta avem Luna plina in Pesti –  miercuri, 6 septembrie, ora 10:03, imediat dupa ce Mercur isi reia mersul direct, iar Marte intra in Fecioara, pe 5 septembrie.

 

Luna plina inseamna final, coacere, rod.

Sunt zile cu o energie puternica de transformare, decontaminare si vindecare. Nu doar vindecare fizica, ci si vindecare de iluzii sau de asteptari care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legatura cu ce vrem in realitate. Este o saptamana in care suntem spectatorii propriei realitati create prin alegerile facute in ultimele 6 luni si nu numai, fara sa putem interveni. Deja a fost facut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gandit, am spus si ales.

Dar avem sansa sa eliberam ceea ce nu este sanatos, functional si util pentru noi. Tot ce e nesanatos poate fi evidentiat acum, astfel incat sa nu ne mai putem preface ca nu vedem.

 

Zilele acestea sunt impregnate cu un soi de magie, un fel de „abracadabra”, fiind posibile atat experiente stranii, intorsaturi greu de anticipat si inteles, dar si miracole, rezolvari inedite, solutii care apar ca din senin sau roade frumoase.

 

 

Culegem ce am semanat

Fiecare va fi pus in fata filmului regizat chiar de el. Ceea ce am gandit, spus, facut in mod constant si pe perioade lungi a creat un anume context de viata. Acum il vedem in toata splendoarea lui. Poate fi unul plin de deziluzii, de asteptari blocate si emotii toxice, cu plangeri si victimizare. Sau poate fi unul care ne depaseste imaginatia in frumusete, posibilitati care apar, inspiratie, revelatii, abundenta, iubire si creativitate.

Ceva se poate termina (o relatie, un proiect, un stil de viata) sau poate inflori si rodi.

 

 

Relatiile sunt dezvelite de iluzii

La aceasta Luna plina precum si la Luna noua din 20 septembrie, relatiile sunt o prioritate. Ascendentul momentului fiind in Balanta, cu stapana ascendentului (Venus) in Leu, iar luminariile situandu-se pe axa iubirii, e semn ca avem de vazut adevarul, dar si potentialul care zace in unele relatii. Ne confruntam cu propriile idealuri, unele duse la extrem cu pretul suferintei. Ne confruntam, de asemenea, cu iluziile noastre, care ne-au tinut departe de iubire si bucurie.

Ies la suprafata toate neglijentele, naivitatea, minciunile pe care le-am tolerat sau ni le-am spus. Dez-amagirile sunt sanatoase si mai usor de gestionat de data asta.

Dar putem vedea acum si un potential mai putin palpabil, spiritual, in relatiile noastre. Multi simt acum nevoia de mai multa iubire, duiosie, blandete, compasiune in viata lor. Si avem aceasta posibilitate, sa ne intoarcem la iubire, la viata, la a trai plenar. Iar tot ce ne incurca in asta, putem sa desprindem din scenariul nostru actual.

Orice poate fi vindecat acum cu iubire, adevar si compasiune, dar si cu ajutorul unor setari mentale diferite, orientate catre detasare, creativitate, acceptare si… bucurie, seninatate, incredere dincolo de logica.

 

 

Visele se pot implini

Energia semnului Pestilor, intarita de conjunctia Lunii chiar cu Neptun retrograd, este una magica, nelumeasca, nelimitata. Ea poate fi modelata dupa cat poate sa incapa in mintea fiecaruia. Cu cat mai putine limite si mai multa indrazneala avem in a cere, cu atat mai multe sanse sunt sa primim, atat de mult incat ne vom minuna.

 

 

Decizii

Daca pana acum Mercur a fost in miscare aparent retrograda si a fost un context astrologic numai bun pentru retrospective, analize, evaluari si intelegeri ale unor situatii persistente in viata noastra, acum, dupa ce revine in mers direct pe 5 septembrie, e timpul sa luam decizii transante, clare, presupunandu-se ca stim deja ce avem de facut. E timpul sa ne repozitionam in anumite relatii, sa intelegem ce rol avem dar si cum vrem sa continuam de acum, sa semnam poate acorduri, sa intram in colaborari adecvate dar sa si iesim si sa ne eliberam de cele inadecvate.

Relatiile sunt redefinite, pornind de la relatia de cuplu sau mariaj, pana la relatii de afaceri sau pur si simplu de prietenie.

Asadar, e o perioada in care suntem in punctul de a alege diferit, potrivit pentru noi, si o putem face lucid, in cunostinta de cauza sau… mai bine zis, in intelegere de cauza.

 

 

Afla ce zone din harta activeaza Luna plina in Pesti si la ce sa fie atenta fiecare zodie pe ASTROCAFE.RO.

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu