Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 8-14 mai 2017

08 mai 2017, , Vizualizări:

Iata Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 8-14 mai 2017.

 

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se încheie un capitol important, asta însemnând că este posibil să achiți datorii restante, să lămurești aspecte legate de credite, de investiții sau să rezolvi documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Persoanele alături de care poți fi implicat în evenimente financiare sunt partenerul de viață, rudele sau colegii de muncă. Poate intra în discuție un plan de călătorie sau de studii și de aici să apară cheltuieli. Schimbul de informații, călătoriile, studiile, activitățile cultural-educative vor fi frecvente în a doua parte a săptămânii. Relaxează-te și gândește-te la scopul relțiilor și situațiilor în care ești implicat. Vei fi foarte suprins de ce vei afla pe căi mai puțin convenționale.

Taur

Zodia Taur

Se vor evidenția mult relațiile parteneriale și colaborările din segmentul profesional. Se conturează un final de capitol fie într-o acțiune comună cu aceste persoane, fie o relație propriu-zisă se încheie pe neașteptate. Recomandabil este să fii prudent, atent la cele spuse de ceilalți și să decizi în consecință. Neînțelegerile din cardul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile și veniturile comune. Se pare că tu ești acela care investește prea mult în mofturi personale sau în nevoile celor dragi, afectând cumva relațiile tale parteneriale. Este posibil să permiți celorlalți să folosească unele bunuri personale achizitionate de tine sau să cheltuiască din banii puși deoparte de tine. Monitorizează bugetul veniturilor și cheltuielilor și pune limite clare între tine, ceilalți și privitor la tot ce folosiți și administrați în comun.

Gemeni

Zodia Gemeni

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de ceea ce se petrece la serviciu în această săptămână. Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condițiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Oricum îți vei remodela viziunea despre muncă, despre implicațiile ei, dar mai ales îți vei schimba stilul de a munci și de a relaționa cu persoanele din acest anturaj. Prudență, calm, răbdare! Ești foarte combativ, riscând să strici relații și situații bune! Un alt capitol căruia ar fi bine să-i acorzi atenție este sănătatea. Sunt posibile consultații și analize medicale, dar este vorba despre ameliorări, îmbunătățirea stării tale generale sau aflarea unor terapii benefice ție acum. A doua partea săptămânii va evidenția relațiile parteneriale și colaborările profesionale.

Rac

Zodia Rac

Este foarte important ceea ce se petrece în aceste zile în segmentul amoros. Se finalizează o etapă fie prin lămurirea definitivă a unei relații, prin renunțarea la o relație sentimentală, fie prin detașarea sănătoasă față de cineva drag. Poți descoperi informații prețioase privitoare la cei dragi sau poți afla despre unele decizii și acțiuni secrete ale acestora. Prudență și discernămînt! Totul se desfășoară spre binele tău suprem, așa încât ai încredere că Divinitatea îți este alături și te face să înțelegi asta prin diverse semne. La serviciu este multă forfotă, ai de rezolvat sarcini urgente și complicate. Pentru că vei reuși să rezolvi totul primind din partea șefilor calificativul excelent, colegii îți pot pune bețe în roate și te pot critica din te miri ce. Evită să răspunzi la provocări! Sănătatea este vulnerabilă, deci dozează-ți eforturile și odihnește-te.

Leu

Zodia Leu

Ceea ce se petrece în segmentul domestic și în relațiile cu membrii familiei va determina schimbări majore în plan personal. Se încheie o etapă familială importantă, fiind momente propice în această săptămână pentru discuții lămuritoare și finalizarea unor treburi gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile pe teme patrimoniale. Ești foarte bine susținut de către prieteni, astfel că dezbaterile cu aceștia îți pot fi de mare folos. Schimbări familiale și patrimoniale majore, definitive și unele chiar radicale. Prudență, calm, răbdare, discernământ! Ești tentat să te apropii de cineva din anturajul prietenilor, cineva care te sprijină și te sfătuiește de multă vreme. Este dificil să stabilești clar granițe între sentimentele de iubire, indiferență sau frivol, dar cu puțin efort și bunăvoință se poate.

astrocafe
Citeste continuarea pe Astrocafe.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.