Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 22-28 mai

22 mai 2017, , Vizualizări:
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - astrology-993127_1920

Iata Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 22-28 mai 2017.

 

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Săptămâna începe în forță, pentru că ești dornic de a schimba totul în viața ta. Energia astrală te susține mult și bine, astfel că ai șanse deosebite de progres. Finaciar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și rudele apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante. Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii și de studii. Evită luarea deciziilor în zilele de 25 și 26 Mai.

Taur

Zodia Taur

Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organsimul este obosit și chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu o prietenă, te poate ajuta să-ți lămurești multe și mărunte aspecte delicate din viața ta. Totul este să accepți și alte fațete ale realității înconjurătoare. În preajma datei de 25 Mai se întrezăresc noutăți în segmentul financiar. Se deschide un nou capitol în care drepturile salariale vor fluctua mult. Este posibil să ți se propună activități profesionale suplimentare din care să obții venituri serioase pe termen lung. Însă apar și cheltuieli majore. Tendința de a achiziționa bunuri de orice fel sau servicii personale este mare și periculoasă în această săptămână. Cumpătare și discreție!

Gemeni

Zodia Gemeni

Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Prietenia femeilor este foarte importantă, deoarece primești susținere reală, sinceră și pe termen lung. Totul este să nu confunzi o relație de iubire cu una de prietenie și invers. Deocamdată în aceste zile este vorba numai de relații de prietenie și susținere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 25 Mai, deoarece energia sa te predispune la înnoire pe toate planurile vieții. Ai șanse deosebite de a-ți schimba radical viața și proiectele personale. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Rac

Zodia Rac

O săptămână cu multe revelații! În urma unor evenimente foarte interesante în care ai fost implicat alături de colegi, șefi de la serviciu sau prieteni vei lua hotărâri definitive privitor la cariera ta profesională și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Ești bine văzut și susținut de multă lume, ai șanse de a cunoaște oameni noi și valororși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în tine vei reuși să-ți dizolvi emoțiile și temerile. Oboseala își va spune cuvântul, deci fii prudent și îngrijește-te. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 25 – 26 Mai!

Leu

Zodia Leu

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii și îi poți antrena și pe ceilalți în discuții filozofice de anvergură. Multe informații interesante și utile vei primi în stări meditative, așa încât rezervă momente pentru acestea și retrage-te în locuri sfinte. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii și cercetări diverse. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții. Renunță la ce nu ție se mai potrivește. Vin spre tine alte contexte socio-profesionale care te vor pune în valoare la superlativ.

 astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.