Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 2-8 octombrie. Probleme de sanatate, schimbari ale statutului social. Afla previziunile pentru zodia ta!

02 octombrie 2017, , Vizualizări:
zodie horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-1215092_1920
Iata previziunile astrale pentru saptamana 2-8 octombrie, potrivit AstroCafe.ro.
astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Este bine sa te ocupi numai de tine si planurile tale in aceasta saptamana. Rezerva momente de liniste, in singuratate, analizeaza situatia in care te afli si relatiile pe care le ai cu ceilalti. Concluziile formulate acum te vor ajuta sa conturezi noi directii de viata personala si profesionala. Practic se deschide o etapa foarte importanta, astfel ca pornind la drum cu o alta filozofie de viata si cu scopuri nobile, toate ti se vor revela dupa pofta si nevoile sufletului tau. Sanatatea intregului organism este vulnerabila, bine fiind sa tii cont si de asta. Odihna, discretie, eforturi dozate si increderea nestramutata ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Taur

Zodia Taur

Dialogurile cu prietenii si cu persoanele din mediul profesional care iti sustin proiectele si activitatea te vor pune serios pe ganduri. Se contureaza schimbari benefice la locul de munca, astfel ca ar fi bine sa fii deschis la nou. Ai temeri vizavi de viitorul tau in domeniul profesional, insa depune eforturi constiente sa te linitesti si sa ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Sunt posibile conflicte la serviciu, atat din partea colegilor, cat  si din partea subalternilor, insa hiba este la tine. Ceva nu faci sau nu comunci corect sau exagerezi cu sarcinile de lucru sau pur si simplu te implici in treburile altora fara rost. Odihneste-te si controleaza-ti reactiile!

Gemeni

Zodia Gemeni

O perioada importanta in plan socio-profesional! Se contureaza reuniuni profesionale, dialoguri cu sefi, cu reprezentanti ai unor institutii si multe sarcini de lucru. Minunat este ca esti ajutat de cei dragi, astfel ca te poti implica in proiecte de anvergura pe termen lung. Totusi se deschide o alta etapa la locul de munca, fiind nevoie acum sa definitivezi sarcini anterioare sau ceva sa schimbi in relatiile tale profesionale. Prietenii te provoaca mult pe teme personale, aspect destul de delicat. Fereste-te de a povesti despre tine si vulnerabilitatile tale! Unii pot interpreta gresit ceea ce spui sau gesturile pe care le faci. Ai nevoie de odihna si detasare de cotidian.

Rac

Zodia Rac

Esti animat de ganduri marete si scopuri nobile la inceputul saptamanii. Pe de alta parte sunt sanse de a planifica calatorii indepartate si abordarea unor studii de perfectionare pe termen lung. Chiar daca la prima vedere, te ingrijoreaza starea lucrurilor nu ai motive intemeiate. in plan profesional se contureaza o etapa noua, mai ales in relatiile cu sefii. De asemenea statutul tau socio-profesional se va modifica in sens benefic. Totul este sa ai incredere ca lucrurile se desfasoara in favoarea ta. Este nevoie sa-ti remodelezi atitudinea fata de relatiile cu sefii si fata de rolul tau in mediul socio-profesional in care activezi. Noutati profesionale de anvergura!

Leu

Zodia Leu

Este nevoie sa te ocupi de cheltuielile comune cu altii, de genul facturi, taxe, impozite si documente specifice bunurilor materiale. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile neintelegeri si minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activitatile intelectuale, calatoriile pe distante scurte te vor ajuta sa-ti remodelezi filozofia de viata. Este vremea sa abordezi cu totul altfel oamenii si evenimentele vietii. De mare folos iti este implicarea in studii si cercetari. Planifica cursuri de perfectionare, participarea la seminarii scurte pe teme diverse si calatorii cu tema data. Forfota socio-profesionala si dialoguri importante cu sefii.

 astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.