Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 15-21 mai

15 mai 2017, , Vizualizări:

Iata horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 15-21 mai 2017.

 astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Săptămâna debutează în forță, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală și chiar unele afecțiuni circulatorii. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forța nota. Odihna și dieta te ajută mult.

Taur

Zodia Taur

Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții. Multe din cele discutate și petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înțelege foarte bine situația în care te afli și te va sfătui de bine.

Gemeni

Zodia Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare de genul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent în jurul tău, deschide-ți mintea spre noi filozofii de viață și lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitație.

Rac

Zodia Rac

Relaționezi cu multă lume în aceste zilele acestei săptămâni, mai ales cu oameni din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de genul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îți aduce o mare dorință de elevare sufletească și chef de studii și călătorii. Activități culturale și discuții interesante cu oameni erudiți.

Leu

Zodia Leu

Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului osos și ale stomacului, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pot intra în discuție consultațiile și analizele medicale, dar evită-le pe cât posibil în această săptămână. Miercuri și joi vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ceva sau cineva din sfera afectivă îți deranjează raporturile parteneriale. Prudență și discernământ!

astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.