Horoscop saptamanal Astrocafe.ro 25 - 31 decembrie 2017. Sanse de bani pentru o zodie, situatii bulversante pentru alta. Afla previziunile pentru zodia ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop saptamanal Astrocafe.ro 25 – 31 decembrie 2017. Sanse de bani pentru o zodie, situatii bulversante pentru alta. Afla previziunile pentru zodia ta

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop saptamanal Astrocafe.ro 25 – 31 decembrie 2017. Sanse de bani pentru o zodie, situatii bulversante pentru alta. Afla previziunile pentru zodia ta
horoscop zodie fecioara - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - virgin-2689015_1920
Horoscop saptamanal. Iata previziunile astrale pentru saptamana 25-31 decembrie, potrivit AstroCafe.ro
astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O săptămână dinamică, în care ești preocupat numai de îndatoririle tale personale. Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, dar mai întâi ai nevoie de un plan bine pus la punct. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de ele. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că relațiile sunt deficitare. Controlează-ți reacțiile și vorbele! Intervin cheltuieli necesare traiului cotidian, dar pe de altă parte sunt șanse să primești bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Investițiile majore sunt nerecomandate în aceste zile. Prudență la fiecare cheltuială!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Taur

Zodia Taur

Ai nevoie de reorientarea forțelor spre tine însuți. Rezervă momente de liniște și singurătate, detașează-te de forfota cotidiană și gândește-te pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Se pot evidenția afecțiuni ale segmentelor capului, de aceea fii prudent și evită eforturile prea mari. Informațiile obținute pe căi neconvenționale vor fi uimitoare și de reținut. Relațiile parteneriale sunt deficitare, deci acordă-le atenție. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Trasează planuri personale și profesionale noi.

Gemeni

Zodia Gemeni

Ești înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, iar invitațiile la diverse reuniuni sunt abundente. Selectează ceea ce te atrage la prima vedere, utilizându-ți totodată și intuiția. Provocările din partea celorlalți au rolul de a scoate la iveală neajunsurile lăuntrice și de a le lămuri odată pentru totdeauna. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor! Unii sunt foarte atenți la gesturile și vorbele tale, luându-te drept model de urmat. Spre finalul săptămânii ai nevoie de odihnă, discreție, compania celor dragi. Ține cont de semnalele organismului tău!

Rac

Zodia Rac

O perioadă foarte solicitantă, pentru că ești căutat de multă lume, atât din planul personal, cât și din planul profesional. Se conturează întâlniri importante, discuții de anvergură și asumarea unor responsabilități pe termen lung. Este bine să analizezi pe îndelete fiecare ofertă și fiecare sarcină de lucru în care ești implicat sau dorești să te implici. Mulți doresc să te aibă alături, fie ca prieten, susținător, fie ca persoană de încredere la locul de muncă. Situații bulversante în plan socio-profesional, schimbare de imagine publică și de statut social.

Leu

Zodia Leu

Apropierea de domeniile spirituale, relațiile cu persoane erudite, participarea la diverse reuniuni cu teme filozofice reprezintă activitățile principale din această săptămână. Pe de altă parte se pot ivi călătorii pe distanțe lungi și propuneri de a colabora cu străinătatea sau de a lucra efectiv într-o altă țară. Niscai piedici întâmpini din partea membrilor familiei sau a rudelor. Totuși ține cont și de părerile celorlați, deoarece vei obține informații utile. Se recomandă prudență la discuțiile cu șefii și autoritățile. Intervin sarcini de lucru noi și de anvergură.

 

 

 

Fecioara

Zodia Fecioara

Apar cheltuieli majore pe taxe, facturi, datorii de orice fel. Chestiunile financiare comune cu alții, printre altele moștenirile și partajele, reprezintă o temă importantă în această săptămână. Fii prudent la fiecare investiție și la fiecare document financiar. Este posibilă descoperirea unor detalii neplăcute privitoare la intențiile celor alături de care ești implicat. Evită să cheltuiești tu pe mofturile celorlalți. Relații interesante cu persoanele aflate în străinătate, planuri de călătorii, dar și de studii, oferte de a participa la evenimente de sezon. Bucură-te de tot și toate!

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 26/12/2017