Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Minerva 24-30 septembrie 2017. Blocaje si avertizari pentru weekend. Previziuni pentru toate zodiile

22 septembrie 2017, , Vizualizări: 11,098
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bull-2691107_1920

 Horoscop Minerva 24-30 septembrie 2017. Horoscop detaliat pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pentru ei, dreptunghiul mistic aduce ceea ce eu numesc magie în viaţa lor preţ de câteva zile, pentru că vor întâlni persoana pe care o caută de multă vreme. Cu toate acestea, le-aş sugera să se aplece mai atent asupra zilelor de 25, 26 și 27 septembrie, adică…Citește continuarea aici!

 

 

Taur

Vor face foarte multe eforturi să pună în practică o idee. Posibil să ţină de studiu, posibil legată de credinţă sau poate de un drum pe care ar fi trebuit să îl facă dar din prea multă comoditate au spus nu, iar acum regretă. Oricum blocajele se regăsesc încă la nivelul…Citește continuarea aici!

 

 

Gemeni

Ei, bine, pentru aceşti nativi, zilele de 25 şi de 26 septembrie sunt zile aducătoare de…bani. Că recuperează nişte bani, că se discută între patru ochi despre un împrumut, că li se returnează un împrumut, că pun la cale un nou proiect, orice este posibil. Le-aş sugera însă, atenţie la versatilitate, la micile minciuni care…Citește continuarea aici!

 

 

Rac

O săptămână bogată în elemente benefice. Astfel, luni, 25 septembrie, pun ţara la cale în ce priveşte o serie de schimbări în gospodărie dar știu să și petreacă alături de familie și de prieteni sfârşitul de săptămână…Citește continuarea aici!

 

 

Leu

Pentru aceşti nativi sunt posibile dispute, pe 25 şi 26 septembrie, fie cu copiii, fie cu părinţii pentru nişte cheltuieli care nu se justifică sau nu sunt pe placul lor. Şi disputa se poate încheia cu o chelfăneală pentru copii, deși vorba aceea: drumul spre iad este pavat cu bune intenții, adică banii…Citește continuarea aici!

 

 

Fecioară

Foarte interesant contextul astral pentru aceşti nativi. În back-ground acționează Careul în T, cu Focar Saturn, celălalt cu conjuncția Soare – Mercur. Noroc că un trigonul minor care îi însoțește toată săptămâna, le poate aduce o îmbunătăţire a relaţiilor cu ceilalţi, mai ales cu oamenii…Citește continuarea aici!

 

 

Balanţa

Sporirea creativităţii va fi cuvântul de ordine, mai ales dacă se pune problema rezolvării unor aspecte financiare pe 26, 27 şi 28 septembrie. Balanţele tinere care încă studiază au noroc şi spor la învăţătură, dar cele care sunt angajate, în special în structuri economico-financiare, vor da măsura…Citește continuarea aici!

 

 

Scorpion

Pe 26 şi 27 septembrie ar putea fi plecaţi undeva, la munte sau la mare, sau într-un loc cu foarte mult soare, unde se vor simţi ca în sânul lui Avram, cei care îşi permit. Tinerilor le sugerez să fie atenţi cu apa, mare sau piscină, pentru că riscul de accidente vine…Citește continuarea aici!

 

 

Săgetător

Deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale. Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează…Citește continuarea aici!

 

 

Capricorn

Iata un semn care în sfârşit, a încheiat cu cernutul prieteniilor şi relaţiilor. Nativii Capricorn au înţeles că foarte multă lume le căpuşează existenţa profesională şi s-au apucat să facă curăţenie, fapt care le aduce o stare de linişte pe care parcă au uitat să o mai încerce în ultimii ani, în special…Citește continuarea aici!

 

 

Vărsător

Sunt ajutaţi să se ridice profesional, de parcă toată lumea abia acum a aflat de ideile lor. Pătratul dintre Saturn şi Chiron îi face mai raţionali, mai cu picioarele pe pământ, mai atenţi la conexiunile din jurul lor. Simt şi chiar intuiesc dincotro bate vântul. Să nu dispere și să aştepte zielele de…Citește continuarea aici!

 

 

Peşti

Aceşti nativi au un mod complicat de a vedea lumea şi asta se datorează uşurinței cu care dezvoltă dependenţe faţă de ceva. Pătratul Saturn – Chiron însă îi coboară şi pe ei cu picioarele pe pământ, deoarece acţionează asemenea unui duş cu apă rece. Pe de o parte provoacă stagnări la nivel…Citește continuarea aici!

 

Citeste horoscopul integral pe REVISTATEO.COM.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu